ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το πρόγραμμα της Κ.Σακελλαροπούλου στο Καστελόριζο – Θα ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης (φώτο)

Το πρόγραμμα της Κ.Σακελλαροπούλου στο Καστελόριζο – Θα ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης (φώτο)

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μεταβαίνει την Κυριακή (13/09) στο Καστελόριζο, για να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού για την 77η επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού.

Η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας έχει ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα λόγω των προκλήσεων της Τουρκίας, που το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε έξαρση. Αρχικά, θα παραστεί στη δοξολογία που θα γίνει στο Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σε ειδική εκδήλωση που θα ακολουθήσει θα ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης, όπως αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο της Μεγίστης.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα πραγματοποιήσει και επίσκεψη σε πλοία του πολεμικού ναυτικού που βρίσκονται στο λιμάνι του νησιού, ενώ θα μεταβεί στη νησίδα της Ρω για να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της «Κυράς της Ρω». Το απόγευμα της Κυριακής (13/09) θα επισκεφτεί χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος που υπάρχουν στο νησί του Καστελόριζου, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Το πρωί της Δευτέρας (14/09) θα παραστεί στη θεία λειτουργία για την εορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού και στη συνέχεια στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο σχολείο του νησιού, πριν αναχωρήσει το μεσημέρι από το Καστελόριζο για την Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.