ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ. Τράγκας: «Καταγγέλω τον Κ. Μητσοτάκη ως κοινό δολοφόνο χιλιάδων ανθρώπων»

Γ. Τράγκας: «Καταγγέλω τον Κ. Μητσοτάκη ως κοινό δολοφόνο χιλιάδων ανθρώπων»

Οι λίστες αναμονής θα σκοτώσουν χιλιάδες ασθενείς, λόγω της αναβολής των Γενικών Χειρουργείων
“Αυτό που λέω, το λέω εν πλήρη επίγνωση, έχω κάνει ρεπορτάζ βαθύ” τόνιζε στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, κατηγορώντας προσωπικά τον πρωθυπουργό για την δολοφονία χιλιάδων ανθρώπων, λόγω των πολιτικών του επιλογών.
Σύμφωνα με τον έμπειρο δημοσιογράφο η αναστολή του 80% των Γενικών Χειρουργείων σπρώχνει χιλιάδες ανθρώπους σε βέβαιο θάνατο.
Προέτρεψε μάλιστα αυτούς που τον ακούν στο Μέγαρο Μαξίμου, ομάζοντας τον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη και όσους είναι δίπλα στον πρωθυπουργό να τον πείσουν σήμερα κιόλας να άρει την αναστολή των γενικών χειρουργείων.

Όπως τόνισε ο Γ. Τράγκας ο πρόεδρος των γιατρών Θεσσαλονίκης Αθανάσιος Σιούλης του είπε, περιγράφοντας την κατάσταση ότι «μια γυναίκα που εμφανίζει καρκίνο του μαστού, μπαίνει σε λίστα αναμονής με κίνδυνο η νεοπλασία να παρεισφρήσει σε παρακείμενους αδένες. Ένας Έλληνας πολίτης που διαγιγνώσκεται με καρκίνο του παχέως εντέρου, χωρίς να έχει απόφραξη, να είναι δηλαδή οξύ περιστατικό, μπαίνει σε λίστα. Είναι εκατοντάδες τα περιστατικά, επιλέγεται ποιο ανεύρυσμα θα χειρουργηθεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καταγγέλω τον πρωθυπουργό και όσους του τα εισηγούνται, γιατί ο ίδιο δεν είναι γιατρός”, συμπλήρωσε ο Γ. Τράγκας από το μικρόφωνο του Ελλάδα FM.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.