ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

«Μήδεια»: Οι ΕΔ σώζουν τους Έλληνες από υποθερμία & πείνα ενώ η κυβέρνηση κρύβεται από τις ευθύνες της

«Μήδεια»: Οι ΕΔ σώζουν τους Έλληνες από υποθερμία & πείνα ενώ η κυβέρνηση κρύβεται από τις ευθύνες της

Την ώρα που κυβέρνηση, ΔΕΔΔΗΕ και περιφέρεια μεταθέτουν το μπαλάκι των ευθυνών για τις διακοπές ρεύματος οι οποίες γύρισαν την Ελλάδα 1000 χρόνια πίσω και στοίχισαν τη ζωή σε δύο κατοίκους της Εύβοιας, οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν την κατάσταση, αφού κλήθηκαν για άλλη μια φορά από την κυβέρνηση η οποία αποδείχθηκε ξανά ανεπαρκής.

Μάλιστα με πολλούς κατοίκους της χώρας να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα για 72 ώρες, η παρέμβαση στου Στρατού κυριολεκτικά έσωσε ζωές, αφού πάρα πολλοί και ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι βρίσκονται στα όριά τους, καθώς δεν έχουν ούτε θέρμανση ούτε τρόφιμα και ως αποτέλεσμα κινδυνεύουν από υποθερμία και ασιτία.

Από την Τρίτη άντρες και οχήματα του στρατού, συνδράμουν αποφασιστικά προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα, που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μήδεια». Συγκεκριμένα οι Ένοπλές Δυνάμεις προσπαθούν να ανοίξουν δρόμους και να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση,

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=pgMkr5SwOG8&feature=emb_title

Η κινητοποίηση του στρατού είναι καταλυτική στις ενέργειες που γίνονται, για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε περιοχές που έχουν πληγεί και παραμένουν χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες.

Μόνο στο Διόνυσο επιχειρούν 50 στρατιώτες, προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα, καθώς με ειδική εξάρτηση, απομακρύνουν και κόβουν σπασμένα δέντρα, για να επιτρέψουν την πρόσβαση στους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία κατοίκου του Αμαρουσίου ο οποίος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που ζει η περιοχή τα τελευταία 24ωρα, καθώς οι δρόμοι θυμίζουν βομβαρδισμένα τοπία και τα περισσότερα σπίτια της περιοχής δεν έχουν ρεύμα!

Τη στιγμή που ο ελληνικός Στρατός σώζει τις ζωές των Ελλήνων, ο κ.Χαρδαλίας εκπροσωπώντας την κυβέρνηση λέει πως «δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών», ο ΔΕΔΔΗΕ τα ρίχνει σε περιφέρεια και Δήμους που δεν έχουν κόψει ούτε μισό κλαρί και ο περιφερειάρχης Πατούλης τα ρίχνει στον ΔΕΔΔΗΕ αφού η ηλεκτροδότηση είναι «δική του ευθύνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.