ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α. Διαμαντοπούλου: «Καμία χώρα δεν πουλά φορέα διοίκησης και εκμετάλλευσης ενός λιμένα συνολικά»

«Ελληνική πρωτοτυπία»

Α. Διαμαντοπούλου: «Καμία χώρα δεν πουλά φορέα διοίκησης και εκμετάλλευσης ενός λιμένα συνολικά»

“Ελληνική πρωτοτυπία” χαρακτήρισε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Άννα Διαμαντοπούλου την πώληση του Λιμένα Ηρακλείου, σημειώνοντας ότι καμία χώρα της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής δεν πουλά οργανισμό διοίκησης και εκμετάλλευσης ενός λιμένα συνολικά.

Η κυρία Διαμαντοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ηρακλείου ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, τόνισε ότι το θέμα του σχεδιασμού λιμενικής πολιτικής είναι πολύ σοβαρό και εξαιρετικά σημαντικό για την οικονομία της χώρας.

Συνεχίζοντας η κυρία Διαμαντοπούλου σημείωσε: “Διαβάζω ότι ο Οργανισμός Λιμένος πωλείται και δημιουργείται και ένας δεύτερος Οργανισμός (δημόσιος) που θα ασχολείται με όσα δεν θέλει ο ιδιωτικός. Να θυμίσω ότι δύο τέτοιες ιδιωτικοποιήσεις έχουν ήδη γίνει την περίοδο 2015-2019. Η συγκεκριμένη ιδιωτικοποίηση του Λιμένα Ηρακλείου είναι η δεύτερη που ολοκληρώνεται από τη σημερινή κυβέρνηση (προηγήθηκε αυτή του Λιμένα Ηγουμενίτσας)”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της συνέντευξής της, η κυρία Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε επίσης στη φετινή 50ή επέτειος της Δημοκρατίας, στο σκηνικό έντασης στα εθνικά μας θέματα που δημιουργεί η Τουρκία και φυσικά στην υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.