Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην αχαϊκή πρωτεύουσα, τόνισε πως έχει θέσει ως στόχο τον ερχομό 400.000 και πλέον πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

«Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να αλλάξει την επόμενη ημέρα το πολιτικό σύστημα και ο στόχος αυτός, πιστεύω ότι μπορεί να επιτευχθεί» σημείωσε προσθέτοντας:

«Αυτό φαίνεται και από το debate, όπου έπειτα από πολλά χρόνια το παρακολούθησε μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, αλλά και από τις συναντήσεις που έχω με τους πολίτες. Κάθε μέρα που περνάει, βλέπουμε το κλίμα να αλλάζει. Τουλάχιστον εγώ αυτό προσλαμβάνω στις συναντήσεις μου με τους πολίτες, αφού όλο και περισσότερος κόσμος συμμετέχει και όλο και πιο έντονο καταγράφεται το ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ» ήταν τα λόγια της Άννας Διαμαντοπούλου από την Πάτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ προέτρεψε τους συνυποψηφίους της να προστατέψουν το ΠΑΣΟΚ, έτσι ώστε «αυτή την εβδομάδα να μην κολλήσει ΣΥΡΙΖΑ», με απώτερο σκοπό την πορεία του κόμματος βαδίζοντας σε μονοπάτια ενότητας, κοσμιότητας και μακριά από αντιπαλότητες «οι οποίες θα στερήσουν ένα τέλειο ξεκίνημα».