ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

A.Λατινοπούλου: «Εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν αλλάξει ρότα, θα πέσουμε στα βράχια»

Δήλωση της προέδρου της Φωνής Λογικής για τα θλιβερά στοιχεία της Eurostat

A.Λατινοπούλου: «Εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν αλλάξει ρότα, θα πέσουμε στα βράχια»

Σε σχετική ανακοίνωση προχώρησε η ευρωβουλεύτρια και πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά τα αρνητικά ρεκόρ που σημείωσαν οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, σχετικά με τις τιμές των κατοικιών και τις ενοικιάσεις σπιτιών.

Ακολουθεί η δήλωση της κ. Λατινοπούλου:

«Με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του Μητσοτάκη δεν αποτελεί καμία έκπληξη η κατάταξη της Ελλάδας στην 3η υψηλότερη θέση, με τη Βουλγαρία να βρίσκεται σε λίγο καλύτερη θέση από εμάς ενώ οι Εσθονοί από τα 22 έτη μπορούν να ζήσουν μόνοι τους, όταν ο μέσος όρος στην ΕΕ είναι τα 26,3 έτη» σημειώνει η Α. Λατινοπούλου, προσθέτοντας:

«Επίσης, η Ελλάδα βρίσκεται στη χειρότερη θέση σε όλη την Ευρώπη ως προς την αναλογία μισθού – κόστους στέγασης. Και φυσικά πρωταθλητές είμαστε και στα έξοδα στέγασης καθώς οι νέοι που ξοδεύουν παραπάνω από το 40% του μισθού τους, ανέρχονται στο 31.1%.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το αποτέλεσμα της έρευνας έδειξε ότι το 26% των νέων στην Ευρώπη, ηλικίας 15-29 ετών, ζει σε «στρυμωγμένα» νοικοκυριά. Στην Ελλάδα, τουλάχιστον το 1/3 των ανθρώπων ζει σε τέτοιες συνθήκες, με τους νέους ανθρώπους να αγγίζουν ένα υψηλό ποσοστό της τάξεως του 45%. Εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν αλλάξει ρότα, θα πέσουμε στα βράχια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.