ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Λατινοπούλου για εγκληματικότητα ανηλίκων: «Οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται – Να δούμε την ευθύνη των γονέων»

«Δυστυχώς στη χώρα μας η Αστυνομία έχει καταντήσει ο σάκος του μποξ»

Α.Λατινοπούλου για εγκληματικότητα ανηλίκων: «Οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται – Να δούμε την ευθύνη των γονέων»

Στην εκτόξευση της ανήλικης εγκληματικότητας στη χώρα μας αλλά και για όσα συμβαίνουν κατά καιρούς στις τάξεις της Αστυνομίας αναφέρθηκε η ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή του OPEN «Τώρα Μαζί».

«Οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται», είπε αρχικά.

«Δυστυχώς στη χώρα μας η Αστυνομία έχει καταντήσει ο σάκος του μποξ.

Οι αστυνομικοί με πενιχρούς μισθούς βάζουν καθημερινά τη ζωή τους σε κίνδυνο. Βλέπουμε καθημερινά περιστατικά που δέχονται επιθέσεις, ύβρεις, δολοφονούνται.

Άρα θα πρέπει να εξετάσουμε κατά πόσο ένα σοβαρό κράτος έχει και ισχυρά σώματα ασφαλείας», ανέφερε σχετικά με την Αστυνομία.

Στη συνέχεια έριξε τα βέλη της στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Έλληνας αστυνομικός ντροπιάζεται από τις πρόσφατες δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που ουσιαστικά βγήκε και τους έδωσε μετά τις εξαγγελίες του στη ΔΕΘ 20 ευρώ.

Αυτά είναι ντροπής πράγματα. Τους ξεφτίλισε».

Υπάρχουν ευθύνες στους γονείς

Μιλώντας για την ανήλικη παραβατικότητα είπε – μεταξύ άλλων – πως είναι «τρομερά σοκαριστικό ότι αυξάνονται αυτά τα περιστατικά στη χώρα μας. Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για αυτό το θέμα τα τελευταία έξι χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά πρέπει να γίνουν αυστηροποιήσεις ποινών. Και πρέπει να δούμε ποια είναι η ευθύνη των γονέων. Το κράτος αφήνει την ασυδοσία στα σχολεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.