ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Α.Λατινοπούλου για τα άγρια επεισόδια στα Σεπόλια: «Η κυβέρνηση βλέπει να υποβαθμίζονται περιοχές και λέει τους πολίτες ακροδεξιούς»

Συνεχή τα περιστατικά βίας από τους αλλοδαπούς

Α.Λατινοπούλου για τα άγρια επεισόδια στα Σεπόλια: «Η κυβέρνηση βλέπει να υποβαθμίζονται περιοχές και λέει τους πολίτες ακροδεξιούς»

Η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά το περιστατικό βίας μεταξύ “ανηλίκων” σε πολυκατοικία που χρησιμοποιείται ως χώρος διαμονής μουσουλμάνων αλλοδαπών:

«Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ στέκεται δίπλα στους Έλληνες πολίτες και εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τα συνεχή επεισόδια βίας που σημειώνονται σε περιοχές όπως τα Σεπόλια, όπου λαθρομετανάστες, οι οποίοι φιλοξενούνται σε δομές με χρήματα Ελλήνων φορολογουμένων, δεν σέβονται τίποτα και αναστατώνουν καθημερινά όλη την περιοχή.

Είναι αδιανόητο, Έλληνες πολίτες στη χώρα τους, να φοβούνται να κυκλοφορήσουν στο δρόμο ακόμα και πριν τη δύση του ηλίου γιατί ο τρόμος από αυτούς τους ανήλικους (λέμε τώρα) έχει αναστατώσει όλα τα Σεπόλια και όχι μόνο.

Το πιο εξοργιστικό είναι πως οι αρμόδιοι κυβερνητικοί υπουργοί όπως ο κ. Παναγιωτόπουλος και η κα Βούλτεψη, βγαίνουν στα κανάλια και ούτε λίγο ούτε πολύ αντί να αφουγκραστούν τα προβλήματα των κατοίκων αυτών (που οι ίδιοι δημιούργησαν), τους χαρακτηρίζουν ακροδεξιών πεποιθήσεων, δείχνοντας τρομακτική ασέβεια στην συνειδητή υποβάθμιση των περιοχών τους που με το έτσι θέλω έχει επιβάλει η κυβέρνηση.

Αλλά βλέπετε όλοι αυτοί οι υπουργοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν μένουν κοντά σε δομές όπως οι κάτοικοι των Σεπολίων ή του Αγ. Παντελεήμονα που έχουν γκετοποιηθεί.

Από τις σπιταρόνες τους στα εύπορα νότια και βόρεια προάστια έχουν το θράσος να κουνάνε το δάκτυλο στους κατοίκους.

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει άμεσα ουσιαστικές δράσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και την αποσυμφόρηση των περιοχών του Κέντρου των Αθηνών.

Απαιτούμε άμεσες και αυστηρές πολιτικές για τον έλεγχο των συνόρων, την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στις επιβαρυμένες περιοχές και τον αποκλεισμό των λαθρομεταναστών από τον αστικό ιστό. Όχι να τους βάζουν σε ανοικτές δομές όπου ο κάθε λαθρομετανάστης κάνει ό,τι θέλει χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός έλεγχος ή συνέπεια. Όσο για το ”ανήλικοι”, το συζητάμε, γιατί αφού είναι χωρίς χαρτιά ποιος το επιβεβαιώνει; Η κα Βούλτεψη που σε τρεις κουβέντες της λέει πέντε ψέματα;

Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ σας εφιστούμε την προσοχή και κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου γιατί οι πολιτικές σας ή μάλλον η απουσία αυτών, στην αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού, σας κάνει ηθικούς αυτουργούς για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Η Ελληνική κοινωνία βράζει. Και το μόνο που εσείς κάνετε είναι να ρίχνετε λάδι στη φωτιά.

Κατεβείτε από τους θρόνους σας και μιλήστε με τον κόσμο. Και το κυριότερο; Σοβαρευτείτε επιτέλους και δώστε σοβαρές λύσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις λύσεις που προτείνει η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.