ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Λατινοπούλου: «Η Ελλάδα είναι η τέταρτη φτωχότερη χώρα στην ΕΕ»

«Για μια θέση χάσαμε το μετάλλιο ...της φτώχειας»!

Α.Λατινοπούλου: «Η Ελλάδα είναι η τέταρτη φτωχότερη χώρα στην ΕΕ»

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου εξέδωσε ανακοίνωση για την φτώχεια που υπάρχει στην Ελλάδας και έχει «ρημάξει» τους Έλληνες πολίτες καθώς η κυβέρνηση είναι αδιάφορη να αντιμετωπίσει την ακρίβεια.

Μία ακρίβεια άλλωστε η οποία συμφέρει την κυβέρνηση καθώς αποδίδει εύκολα και ξεκούραστα, πρωτογενή πλεονάσματα και αυξημένα κρατικά έσοδα.

Αυτό ο Κ.Μητσοτάκης το παρουσιάζει ως «επιτυχημένη οικονομία».

«Πίσω από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία βρίσκεται η Ελλάδα στη φτώχεια σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.

Για μια θέση χάσαμε το μετάλλιο …της φτώχειας!

Τα αποτελέσματα της Eurostat δείχνουν τη δραματική εξαθλίωση στην οποία έχουν περιέλθει τα ελληνικά νοικοκυριά, γεγονός που επισφραγίζουν με τον πιο ηχηρό τρόπο την λανθασμένη πολιτική τακτική που χρησιμοποιεί ο Έλληνας πρωθυπουργός για την δήθεν αντιμετώπιση της ένδειας στη χώρα μας.

Η Ελλάδα είναι η τέταρτη φτωχότερη στην ΕΕ όπως αποδεικνύουν επισήμως τα στοιχεία της Eurostat, τα οποία έρχονται να διαψεύσουν το κυβερνητικό αφήγημα που μιλάει για ανάπτυξη.

Ανάπτυξη, βλέπει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ώρα που οι Έλληνες φορολογούμενοι πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα ενώ ένας στους τέσσερις συμπολίτες μας ζει εξαθλιωμένα.

Και αυτή η κατάσταση δεν θα αλλάξει, αν δεν αλλάξει ρότα η ελληνική κυβέρνηση.

Η καταπολέμηση της ακραίας φτώχειας δεν γίνεται με λόγια του αέρα, ούτε με ανασχηματισμό στην ήδη «ανακυκλωμένη» κυβέρνηση.

Χρειάζεται μία στρατηγική που να εξυπηρετεί την ανάπτυξη της ελεύθερης οικονομίας και να ευνοεί τις συνθήκες ευημερίας των Ελλήνων πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται και με αυτό το πολιτικό σχήμα, η αντιμετώπιση της φτώχειας στη χώρα μας δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα των ελληνικών κυβερνήσεων.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.