Καταιγιστική ήταν η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, στην συνέντευξή της στο Action 24 κατά την οποία χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ως «αριστερή ψυχούλα» και συγκρίνοντας τον με τον Κώστα Σημίτη  είπε ότι «ο Κώστας Σημίτης μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν σκληρός δεξιός».

">

Ξεκαθάρισε μάλιστα την πολιτική ταυτότητα του κόμματος της και την τωρινή πολιτική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Ανήκουμε στην Κεντροδεξιά και ο Μητσοτάκης στην Κεντροαριστερά» είπε.

Η ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος Φωνή Λογικής εμφανίστηκε κάθετα αντίθετη σε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας είτε με τη ΝΔ ή με κοινοβουλευτικά κόμματα δεξιά της ΝΔ, όπως η Ελληνική Λύση και την Νίκη του Δημήτρη Νατσιού.

«Δε θα συνεργαστούμε με τη ΝΔ έχει μεταλλαχθεί αποτελείται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού» τόνισε.

Σκληραίνοντας την στάση της απέναντι στο κυβερνών κόμμα η Αφροδίτη Λατινοπούλου χαρακτήρισε τη ΝΔ ως «κεντροαριστερό κόμμα», που «έφερε το νόμο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ τέτοιο νομοθέτημα δεν τόλμησε ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρουν».

Για το αν υπάρχει κάποια πιθανότητα συνεργασία με Βελόπουλο και Νατσιό είπε ότι είναι αδύνατο διότι υπάρχει τεράστια διαφορά ύφους και δεν γίνεται συνεργασία με τον Κυριάκο Βελόπουλο που επιχειρεί δολοφονίες χαρακτήρων ενώ αποκάλυψε ότι έχει κινηθεί νομικά κατά όσων συκοφαντικών διέδιδε για την ίδια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Ανεμομαζέματα διαολοσκορπίσματα» χαρακτήρισε την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για το ΠΑΣΟΚ είπε «ό,τι θέλουν ας κάνουν».

Μιλώντας για το φλέγον σύστημα της παράνομης μετανάστευσης εξέφρασε την απορία «γιατί δεν πάνε οι μετανάστες σε γειτονικές μουσουλμανικές χώρες», οι οποίες μάλιστα θεωρούνται πλούσιες.

Για την παράνομη μετανάστευση η Αφροδίτη Λατινοπούλου τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας κλειστών κέντρων σε ακατοίκητα νησιά και βραχονησίδες, όπου θα κρατούνται όσοι εισέρχονται στη χώρα, μέχρι να απελαθούν.

«Χρειαζόμαστε ένα εθνικό σχέδιο με κλειστά κέντρα. Δεν είμαστε η γη της επαγγελίας και να βγαίνουν στελέχη όπως η Σοφία Βούλτεψη και ο Μάκης Βορίδης και να διαφημίζουν ότι ως χώρα δίνουμε διευκολύνσεις στέγη και επιδόματα με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων» τόνισε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής.

Ζήτησε να πάρει θέση η Ευρώπη απέναντι στο βρώμικο όπως είπε σχέδιο της Τουρκίας στο μεταναστευτικό.

Σχολίασε ότι το μοντέλο της Ιταλίας που μεταφέρει μετανάστες σε κλειστές δομές στην Αλβανία είναι καλό και εκτίμησε ότι δεν υπάρχει ανάλογη διάθεση από την κυβέρνηση, σε αντίθεση με ότι έλεγε προεκλογικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!