ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Α.Λατινοπούλου «βάζει τα πράγματα στη θέση τους» μαζί με την δήμαρχο της Τήλου: «Μήπως πρέπει να φύγετε εσείς;» (upd)

Σκληρή κριτική ασκεί η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» για το περιστατικό με τους παράνομους μετανάστες

Η Α.Λατινοπούλου «βάζει τα πράγματα στη θέση τους» μαζί με την δήμαρχο της Τήλου: «Μήπως πρέπει να φύγετε εσείς;» (upd)

(Aνανέωση – Αρχικό κείμενο 11:48) Η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, επανατοποθετεί την υπόθεση με την δήμαρχο της Τήλου, η οποία ζήτησε χθες από Ελληνίδα να φύγει από το νησί, γιατί διαμαρτυρήθηκε στους λιμενικούς για την μεταφορά 106 παράνομων μεταναστών.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, αντίθετα με τα φιλοκυβερνητικά και τα αριστερά ΜΜΕ, επέκρινε την δήμαρχο της Τήλου, που ζήτησε να φύγει η Ελληνίδα και να μείνουν οι αλλοδαποί στο νησί όντας ιδιαίτερα καυστική, ζητώντας της να εγκαταλείψει την δημαρχία.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει στη δήμαρχο της Τήλου ότι είναι εκλεγμένη εκπρόσωπος των κατοίκων του νησιού και πως πρέπει να προασπίζεται και να υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους ακόμα κι αν αυτά έρχονται σε αντίθεση με τις προσωπικές πεποιθήσεις της.

Δεν βρίσκεται στην δικαιοδοσία της να αποφασίζει αν κάποιος πρέπει να φύγει ή όχι από το νησί επειδή εξέφρασε την αντίθεση του με την πολιτική γραμμή που η ίδια ακολουθεί.

Προφανώς η γυναίκα που είδε στο λιμάνι του νησιού να διασώζονται ακόμη 106 λαθρομετανάστες, εν τη ρύμη του λόγου, εξέφρασε την αγανάκτηση της, η οποία είναι απολύτως δικαιολογημένη, ωστόσο αδικαιολόγητη η φράση της.

Συμφωνώ ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί ανθρώπινα το θέμα της διάσωσης των λαθρομεταναστών αλλά ταυτόχρονα πρέπει να αντιμετωπιστεί εξίσου ανθρώπινα και η οργισμένη αντίδραση των Ελλήνων που δεν αντέχουν άλλο να κινδυνεύουν να γίνουν μειοψηφία στον ίδιο τον τόπο τους.

Όπως αναφέρεται στον έντυπο Τύπο, το πρώτο εξάμηνο του 2023 είχαν εισέλθει στη χώρα μας 12.000 μετανάστες από τη θάλασσα ενώ φέτος την ίδια περίοδο, έφτασαν τις 25.000.

Στην Κρήτη το α΄ εξάμηνο του 2023 ήρθαν 700 λαθρομετανάστες ενώ φέτος το ίδιο διάστημα έφτασαν 2.600. Αύξηση πάνω από 350%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ερωτώ τη δήμαρχο της Τήλου: «Μήπως εσείς πρέπει να φύγετε από το θώκο της δημαρχίας»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.