ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Λατινοπούλου: «Κ.Καραμανλής ή Α.Σαμαράς για Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Αποτυχημένο πείραμα η Κ.Σακελλαροπούλου»

«Η ΝΔ έχει εξελιχθεί σε κεντροαριστερό κόμμα - Είναι σοσιαλιστής ο Μητσοτάκης»

Α.Λατινοπούλου: «Κ.Καραμανλής ή Α.Σαμαράς για Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Αποτυχημένο πείραμα η Κ.Σακελλαροπούλου»

Τους πρώην πρωθυπουργούς και πρώην προέδρους της ΝΔ, Κ.Καραμανλή και Α.Σαμαρά πρότεινε για Προέδρους της Δημοκρατίας, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, για να αποκατασταθεί το κύρος του θεσμού λόγω του αποτυχημένου «πειράματος» με την Α. Σακελλαρόπουλου.

«Το αποτυχημένο πείραμα της Προεδρίας της κας Σακελλαρόπούλου φέρει την ευθύνη του κ. Μητσοτάκη. Χρειάζεται ένα άτομο με ειδικό βάρος, ή ο Αντώνης Σαμαράς ή ο Κώστας Καραμανλής», είπε για τον επόμενο κορυφαίο πολίτη της χώρας.

«Η ΝΔ έχει εξελιχθεί σε Κεντροαριστερό κόμμα, είναι σοσιαλιστής ο Μητσοτάκης», είπε στον ΣΚΑΙ η πρόεδρος της “Φωνής Λογικής” και ευρωβουλευτής, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για όσα είπε στην συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ.

«Βλέπουμε με σκεπτικισμό την ρύθμιση για τα σχολεία γιατί δεν ξέρουμε αν θα εφαρμοστεί», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο κύριος Μητσοτάκης ψηφίστηκε γιατί άλλα είπε και άλλα έκανε. Είναι εξαπάτηση του εκλογικού σώματος».

Απάντησε αρνητικά αν θα συμπορευτεί με άλλα κόμματα όπως πχ η «Νίκη» ή με την «Ελληνική Λύση» και μίλησε για διαφορά ήθους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.