ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Αλυτρωτισμό» χαρακτηρίζει την ονομασία «Βόρεια Ήπειρος» η πρώην υπουργός Θεανώ Φωτίου! (βίντεο)

Εθνικά επικίνδυνη δήλωση από το στέλεχος της «Νέας ριστεράς»

«Αλυτρωτισμό» χαρακτηρίζει την ονομασία «Βόρεια Ήπειρος» η πρώην υπουργός Θεανώ Φωτίου! (βίντεο)

Η πρώην Υπουργός επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τωρινό στέλεχος της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, χαρακτήρισε ως «αλυτρωτισμό» την επίκληση της ονομασίας «Βόρεια Ήπειρος»!

Η δήλωση αυτή είναι εθνικά επικίνδυνη και ανιστόρητη. Γίνεται επίσης και κατανοητό γιατί όλα αυτά τα στελέχη που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και δημιούργησαν αυτόν τον πολιτικό σχηματισμό δεν μπορούσαν, να ακολουθήσουν την πολιτική γραμμή του Στέφανου Κασσελάκη που είναι σαφέστατα πατριωτική.

«Υπάρχουν προβλήματα. Δεν θέλω να πω όλες τις ιστορίες. Βόρεια Ήπειρος, η άλλη όψη του μπελερισμού. Μεγάλα προβλήματα. Όταν λες “Βόρεια Ήπειρος” δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό εδώ είναι αλυτρωτισμός!» είπε η κυρία Φωτίου.

Εκείνη τη στιγμή υπήρξαν αντιδράσεις από τον Βασίλη Οικονόμου της Νέας Δημοκρατίας:

«Τι αλυτρωτισμό λέτε κυρία Φωτίου; Είναι αλυτρωτισμός η αναγνωρισμένη από διεθνείς συνθήκες ελληνική μειονότητα;»

«Σας παρακαλώ κύριέ μου. Δεν καταλάβατε τι λέω», απάντησε η ίδια αλλά μάλλον ούτε αυτή έχει καταλάβει τι λέει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.