ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ανάρμοστη συμπεριφορά της υφυπουργού Zωής Ράπτη επάνω σε σκάφος: Τσιφτετέλι-«σάντουιτς» με δύο άνδρες

Προκλητική συμπεριφορά στελέχους της κυβέρνησης λίγες ώρες μετά τον πύρινο όλεθρο της Αττικής

Ανάρμοστη συμπεριφορά της υφυπουργού Zωής Ράπτη επάνω σε σκάφος: Τσιφτετέλι-«σάντουιτς» με δύο άνδρες

Ανάρμοστη, παντελώς, συμπεριφορά, σε ό,τι αφορά την κοινωνική της ζωή σε σχέση με το αξίωμά της, είχε η υφυπουργός Ανάπτυξης, Ζωή Ράπτη, επί σκάφους στο οποίο επέβαινε με ομάδα ανδρών και γυναικών, όπου βιντεοσκοπήθηκε να χορεύει τσιφτετέλι ανάμεσα σε δύο άνδρες (πίσω-μπρος). 

Σε ότι αφορά το πολιτικό μέρος του όλου θέματος, επίσης η συμπεριφορά της ήταν προκλητική καθώς ήρθε μία μέρα μετά τον πύρινο όλεθρο που σάρωσε την Αττική στις 12 Αυγούστου.

Έτσι λοιπόν η υπουργός βρέθηκε στις 13 Αυγούστου σε σκάφος στα ανοιχτά της Αστυπάλαιας, όπως αναφέρει το dnews, να χορεύει εν μέσω των δύο «μπρατσωμένων» κυρίων και να τραγουδάει «μία είναι η ουσία δεν υπάρχει αθανασία».

Αναφέρονταν στην δύστυχη Νάντια που κάηκε στην πυρκαγιά την προηγούμενη μέρα;

Και εν πάση περιπτώσει φυσικά και έχει δικαίωμα να χορεύει και με έναν και με δύο και με τρεις και με πέντε και με όσους θέλει άνδρες.

Αλλά δεν είναι συμπεριφορά μέλους κυβέρνησης, ακόμα και της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Και εν πάσει περιπτώσει τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για πολλά –πάρα πολλά-αλλά ουδέποτε ξέφυγε  δημοσίως της συμπεριφοράς που πρέπει να έχει ένα κυβερνητικό στέλεχος.

Για να ακριβολογούμε δε θυμόμαστε συμπεριφορά ανάλογη αρσενικού ή θηλυκού κυβερνητικού στελέχους σε καμία κυβέρνηση των τελευταίων 15 ετών τουλάχιστον.

Τι σημαίνει χορεύουμε τσιφτετέλι και με «βεντουζάρουν» δύο άντρες μπρος και πίσω;

Και την ίδια στιγμή με τραβάνε βίντεο; Δεν καταλαβαίνουν ότι μας βλέπουν και από το εξωτερικό;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και στέλνουμε ανάλογα μηνύματα για την ποιότητα των χαρακτήρων των στελεχών της κυβέρνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.