ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Από τα λόγια της Ν.Κεραμέως σε αυτά του… Ν.Ξανθόπουλου, η Α.Διαμαντοπούλου: «Γεννήθηκα σε ορυχείο»!

«Δουλεύω από τα 17»

Από τα λόγια της Ν.Κεραμέως σε αυτά του… Ν.Ξανθόπουλου, η Α.Διαμαντοπούλου: «Γεννήθηκα σε ορυχείο»!

Το κείμενο που θα δείτε, αναρτήθηκε λέξη προς λέξη στον λογαριασμό της Άννας Διαμαντοπούλου και αρκετοί αναρωτιούνται πως από τα λόγια της Ν.Κεραμέως έγινε Ν.Ξανθόπουλος:

«Είμαι ένα παιδί από την επαρχία, από ένα χωριό, γεννημένη σε ένα ορυχείο. Έχω φτιάξει τη ζωή μου με τα χέρια μου και με το μυαλό μου, δουλεύω από τα 17 μου χρόνια. Εγώ δεν σηκώνω γροθιά, πιστεύω ότι ζούμε σε μια άλλη εποχή. Πιστεύω ότι η αντιπολίτευση που χρειαζόμαστε σήμερα, είναι η αντιπολίτευση που φέρνει στην επιφάνεια τα λάθη και τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης που είναι ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα. Λέω την άποψη μου, με έναν τρόπο αναλυτικό και ουσιαστικό, να μιλάει στην καρδιά – όπως μιλάει ένα σύνθημα – αλλά και στο μυαλό των ανθρώπων.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.