ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Γιώργος Πατούλης επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του – «Ό,τι προωθείται στη ζωή είναι καλό»

Η σύντροφος του πρώην περιφερειάρχη είναι έγκυος σε δίδυμα

Ο Γιώργος Πατούλης επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του – «Ό,τι προωθείται στη ζωή είναι καλό»

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, το πρωί της Πέμπτης (12/9) παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Οπως είχε γνωστό πριν μερικές ημέρες ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοίλου περιμένουν τα πρώτα τους παιδιά, καθώς η σύντροφος του πρώην περιφερειάρχη είναι έγκυος σε δίδυμα.

Ο Γιώργος Πατούλης ήταν σήμερα καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Αταίριαστοι» και στο κλείσιμο οι παρουσιαστές του ευχήθηκαν για τα νέα μέλη της οικογένειάς του.

«Να σας ευχηθούμε και με το καλό. Μάθαμε και τα ευχάριστα», τού είπε ο Γιάννης Ντσούνος, με τον Χρήστο Κούτρα να συμπληρώνει: «Με το καλό και συγχαρητήρια».

«Ό,τι προωθείται στη ζωή είναι καλό και βεβαίως, σας ευχαριστώ πολύ», απάντησε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Γιώργος Πατούλης μετά το διαζύγιό του με την Μαρίνα Πατούλη κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Διατηρεί σχέση με την πρώην συνεργάτιδά του στην περιφέρεια Αττικής και όπως έγινε γνωστό πριν λίγο καιρό περιμένουν δίδυμα.

Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και φωτογραφία της Νάνσυ Κοίλου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη σε πρόσφατη εμφάνισή της στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
O Γιώργος Πατούλης και η σύντροφός του Νάνσυ Κοίλου
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.