ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Σέρρες: Την παραίτησή τους υπέβαλαν οι δύο αντιδήμαρχοι που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων

Η αντιπαράθεση, λεκτικά στην αρχή, εξελίχθηκε σε έντονο καβγά, με ανταλλαγή βαρύτατων χαρακτηρισμών ανάμεσα στους δύο άνδρες

Σέρρες: Την παραίτησή τους υπέβαλαν οι δύο αντιδήμαρχοι που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων

Αποδεκτές έγιναν από τη δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα οι παραιτήσεις των δύο αντιδημάρχων Γιώργου Καδή και Δημήτρη Μιχτσόγλου, που πιάστηκαν στα χέρια στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών, για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων.

Η αντιπαράθεση, λεκτικά στην αρχή, εξελίχθηκε σε έντονο καβγά, με ανταλλαγή βαρύτατων χαρακτηρισμών ανάμεσα στους δύο άνδρες. Παραλίγο οι αντιδήμαρχοι να πιαστούν στα χέρια, πλην όμως οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν.

Η κυρία Μητλιάγκα, με δήλωσή της χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το επεισόδιο και τόνισε ότι «δεν εκπροσωπεί το ήθος και την αξιακή στάση της σημερινής δημοτικής αρχής».

«Το επεισόδιο αυτό», συνεχίζει στην δήλωσή της κ. Μητλιάγκα, «δεν εκπροσωπεί τον χαρακτήρα και το ήθος των δύο εμπλεκομένων, αλλά και τη διαχρονική τους πορεία στα κοινά και την καθημερινή προσφορά τους στο έργο του δήμου Σερρών, η οποία κατά κοινή ομολογία είναι πολύ θετική. Είναι κάτι που και οι ίδιοι αντιλήφθηκαν και γι’ αυτό, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευθιξία τους και ζητώντας συγγνώμη από τον Σερραϊκό λαό, μου υπέβαλαν άμεσα τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις ευθύνης αντιδημάρχων που κατέχουν, τις οποίες και έκανα αποδέκτες».

Στην δήλωση της η δήμαρχος Σερρών υπογραμμίζει ακόμα πως δεν πρόκειται να επιτρέψει στο μέλλον ανάλογα περιστατικά και καταλήγει λέγοντας: «παλεύω διαχρονικά για τον πολιτικό πολιτισμό και για την εξάλειψη της τοξικότητας στο δημόσιο λόγο. Ζήτω μια ειλικρινή συγγνώμη από τις Σερραίες και τους Σερραίους για το απαράδεκτο αυτό περιστατικό».

Αντιπαράθεση και καβγάς

Οι δύο αντιδήμαρχοι έβγαλαν τα «μαχαίρια» όταν άρχισαν να ανταλλάσσουν αιχμηρές κατηγορίες για τη διαχείριση των μηχανημάτων και την κατανομή των έργων σε διάφορες περιοχές. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν η λεκτική αντιπαράθεση μετατράπηκε σε σωματική, με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δημοτικοί σύμβουλοι επενέβησαν για να τους χωρίσουν, ενώ κάποιοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.