ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Διεγράφη επίσημα από την KΟ της ΝΔ ο Μάριος Σαλμάς μετά τις κατηγορίες και την κριτική κατά Χατζηδάκη και Γεωργιάδη

Δεν παραδίδει την έδρα του

Διεγράφη επίσημα από την KΟ της ΝΔ ο Μάριος Σαλμάς μετά τις κατηγορίες και την κριτική κατά Χατζηδάκη και Γεωργιάδη

Διεγράφη και επίσημα σήμερα ο Μάριος Σαλμάς από την Κ Ο της Νέας Δημοκρατίας, στον απόηχο τόσο της ερώτησης των «11» για τα «κόκκινα» δάνεια των δανειοληπτών, όσο και άλλων δημόσιων τοποθετήσεών του, στις οποίες έριξε τα «πυρά» του και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Μάριος Σαλμάς ήταν πλέον «ξένο σώμα» για την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς κατηγόρησε και άσκησε αυστηρή κριτική τους Κ.Χατζηδάκη και Α.Γεωργιάδη.

Ο πρωθυπουργός, από τη Νέα Υόρκη όπου έφθασε για να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, έλαβε προχθές (21/09) την απόφαση να παραπέμψει τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με αίτημα τη διαγραφή του.

Η παραπομπή του αφορούσε αντικοινοβουλευτική, αντικομματική και αντισυναδελφική συμπεριφορά που προκαλεί σοβαρή ζημιά στο κόμμα ή σε άλλο βουλευτή.

«Θα συνεχίσω τους αγώνες μου», επεσήμανε μεταξύ άλλων, υποδηλώνοντας ότι δεν προτίθεται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.

Στην πρώτη του αντίδραση, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας τόνισε ότι «αν ο κ. Μητσοτάκης με διαγράφει γιατί μίλησα για τις περιουσίες που χάνονται από τα “κόκκινα” δάνεια, επειδή αντιτάχθηκα στη woke ατζέντα για τα ομόφυλα ζευγάρια, διότι διαφώνησα με τον τρόπο λήψης της απόφασης από το επιτελικό κράτος ερήμην των βουλευτών, γιατί του ζήτησα να ελέγξει τα “καρτέλ” στην ακρίβεια και επειδή επεσήμανα την ανάγκη να στραφούμε στους πολλούς, τότε είναι τιμή μου».

Ο Μάριος Σαλμάς ενοχλούσε εδώ και καιρό την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εξαιτίας λόγω της κριτικής που ασκούσε ως προς τις επιλογές της κυβέρνησης αλλά και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Οι συνεχείς επιθέσεις των τελευταίων ημερών κατά της κυβέρνησης και του Υπουργού Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, με αφορμή τα «κόκκινα» δάνεια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ωστόσο, είχαν ακολουθήσει κι άλλα περιστατικά.

Από τη συχνότητα του OPEN και εν συνεχεία του KONTRA, έκανε καταγγελίες για «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς από τα Υπουργεία Πολιτισμού και Υγείας ως προς τα κυλικεία των Υπουργείων.

Μάλιστα, ο Μ.Σαλμάς είχε θέσει το θέμα εγγράφως, με ερώτηση στη Λίνα Μενδώνη, η οποία του είχε απαντήσει στο τέλος Ιουλίου. Ο «γαλάζιος» βουλευτής, όμως, επανήλθε και συνέχιζε σε καθημερινό επίπεδο να επιτίθεται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση.

Από το Μέγαρο Μαξίμου υπογράμμισαν ότι είναι άλλο πράγμα η κριτική και άλλο οι αόριστες και ανυπόστατες καταγγελίες, οι οποίες εκθέτουν τη Νέα Δημοκρατία και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνονται ανεκτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια επί του πρακτέου δεν απάντησαν στις καταγγελίες του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.