ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Χάνει ποσοστά η Νέα Δημοκρατία – Ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ

Σταθερά πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Χάνει ποσοστά η Νέα Δημοκρατία – Ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που έκανε η Metron Analysis για λογαριασμό τηλεοπτικού καναλιού παρουσιάζουν τα μέχρι στιγμής εκλογικά δεδομένα, δείχνοντας ως δεύτερο το ΠΑΣΟΚ σε μονοψήφια διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα στην εκτίμηση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά με 29,1% , ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πίσω με 19,8%, νούμερο μεγαλύτερο από το 15,7 % της τελευταίας δημοσκόπησης.

Η διαφορά τους είναι μονοψήφια, με τις εκτιμήσεις αναλυτών να κάνουν λόγο για μια μικρή άνοδο ως απόρροια των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά τα άλλα κόμματα, σταθερά στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,7%, ενώ την 3η θέση έχει πάρει η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου με 9,0%.

Το ΚΚΕ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 0,2% περισσότερο από τον ΣΥΡΖΑ (σ.σ. 8,9%) ενώ αξιοσημείωτη είναι η άνοδος της κυρίας Λατινοπούλου καθώς η Φωνή Λογικής έχει συγκεντρώσει 4.5% στο πλαίσιο πάντα της εκτίμησης ψήφου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στα ευρήματα ενυπάρχουν οι απαντήσεις που κλήθηκαν να δώσουν οι ερωτηθέντες πολίτες.

Δείτε τα ευρήματα της δημοσκόπησης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.