ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δημοσκόπηση Pulse: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με 16%, υποχωρεί η Ελληνική Λύση στο 7,5%

Ν.Ανδρουλάκης ο «σίγουρος» για τον δεύτερο γύρο στο ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση Pulse: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με 16%, υποχωρεί η Ελληνική Λύση στο 7,5%

Χάρης Δούκας και Άννα Διαμαντοπούλου καταγράφονται να δίνουν μάχη για την είσοδο στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ σε δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ με την δημοσκόπηση επίσης να καταγράφει για το ΠΑΣΟΚ την δεύτερη θέση μεταξύ των κομμάτων αλλά και να δείχνει την πτώση της Ελληνικής Λύσης του Κ.Βελόπουλου.

«Κλειδώμενη» μοιάζει, σύμφωνα με την έρευνα, η είσοδος του Νίκου Ανδρουλάκη που μοιάζει φαβορί, τουλάχιστον για τον α’ γύρο.

Σε ερώτημα για το ποιον προτιμούν για πρόεδρο οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές του 2023, τα ποσοστά των υποψηφίων έχουν ως εξής:

Νίκος Ανδρουλάκης 31%
Χάρης Δούκας 22%
Άννα Διαμαντοπούλου 16%
Παύλος Γερουλάνος 15%
Μιχάλης Κατρίνης 5%
Νάντια Γιαννακοπούλου 2%

Στο αντίστοιχο ερώτημα σε όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές του 2024, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται καθαρά με 31% και ακολουθεί η Άννα Διαμαντοπούλου με 20%, ο Χάρης Δούκας με 17% και ο Παύλος Γερουλάνος με 15%. Ακολουθούν ο Μιχάλης Κατρίνης με 5% και η Νάντια Γιαννακοπούλου με 2%.

Σε όσους έχουν πρόθεση να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:

Νίκος Ανδρουλάκης 26%
Χάρης Δούκας 25%
Άννα Διαμαντοπούλου 18%
Παύλος Γερουλάνος 17%
Νάντια Γιαννακοπούλου 3%
Μιχάλης Κατρίνης 3%

Τέλος, σε όσους δηλώνουν πως θα πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, οι υποψήφιοι συγκεντρώνουν:

Νίκος Ανδρουλάκης 27%
Χάρης Δούκας 22%
Άννα Διαμαντοπούλου 22%
Παύλος Γερουλάνος 16%
Μιχάλης Κατρίνης 4%
Νάντια Γιαννακοπούλου 3%

Στην πρόθεση ψήφου της έρευνας, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 24% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 13%. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται 3ος με 10% και ακολουθούν: ΚΚΕ με 8%, Ελληνική Λύση με 7,5%, Πλεύση Ελευθερίας 4%, Νίκη 3,5%, Φωνή Λογικής 3,2%, ΜέΡΑ25 2,5%, Νέα Αριστερά 1,5%.

Στην εκτίμηση ψήφου τα αντίστοιχα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νέα Δημοκρατία 30%
ΠΑΣΟΚ 16%
ΣΥΡΙΖΑ 12,5%
ΚΚΕ 9,5%
Ελληνική Λύση 9%
Πλεύση Ελευθερίας 5%
Νίκη 4,5%
Φωνή Λογικής 4,2%
ΜέΡΑ25 3%

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.