ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

Ε.Αποστολάκης τ. ΥΕΘΑ και επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ: «Ξέρετε κάποιο κόμμα που να μην λαμβάνει μαύρα χρήματα;» (upd)

Αποδομεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη για πρώτη φορά

Ε.Αποστολάκης τ. ΥΕΘΑ και επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ: «Ξέρετε κάποιο κόμμα που να μην λαμβάνει μαύρα χρήματα;» (upd)

Άσχημα «μαντάτα» για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, από τον πιο στενό του σύμμαχο μέσα στο κόμμα και τον «πατέρα» της υποψηφιότητας του για την προεδρία του, τέως ΥΕΘΑ, επίτιμο Α/ΓΕΕΘΑ και ναύαρχο ε.α. Ε.Αποστολάκη.

Ο Ε.Αποστολάκης αποδομεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σε ό,τι αφορά την δήλωση του ότι οι προηγούμενες ηγεσίες του κόμματος έπαιρναν «μαύρα χρήματα» και καθώς δεν υπήρχε προηγούμενη ηγεσία πέρα από αυτήν του Αλέξη Τσίπρα, άρα όλο το βάρος του υπονοούμενου αφορούσε τον πρώην πρωθυπουργό, ως λήπτη «μαύρου» χρήματος, προφανώς από επιχειρηματίες.

Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι η δήλωση έγινε από τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος ήταν ο μόνος που είχε παραμείνει πιστός στον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο οποίος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά έδειξε την άγνοια του τι πρέπει να λέει και επέδειξε την ακαταλληλότητά του για να ηγείται ενός ελληνικού κόμματος, εκτός ίσως ενός κόμματος ΛΟΑΤΚΙ, που φημολογείται ότι είναι υπό ίδρυση (ίσως πάρει μαζί του και τον Αλέξη Πατέλη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη).

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κασσελάκης είπε:

«Κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας.

Μου λένε πολλοί: ”πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς. Έτσι είναι η Ελλάδα”. Λοιπόν – Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης».

Ο Ε.Αποστολάκης απάντησε σε αυτά τα υπονοούμενα λέγοντας ότι «όλα τα κόμματα έχουν μαύρα» χρήματα!

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές.

Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός», είπε ο Ε.Αποστολάκης σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.