ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Ο δικηγόρος Μάκης Φιλόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Γλυφάδας!

Ο δικηγόρος Μάκης Φιλόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Γλυφάδας!

Οι πολίτες της Γλυφάδας, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Γλυφάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αρχή – Δυνατή Γλυφάδα», Μάκη Φιλόπουλου και γέμισαν την αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο υποψήφιος του συνδυασμού «Η Γλυφάδα μπροστά», Τάσος Γκουριώτης του οποίου μάλιστα η παρουσία και υποψηφιότητα ανακοινώθηκε από την συντονίστρια της εκδήλωσης.

Ο Τ. Γκουριώτης στο πλαίσιο του «πολιτικού πολιτισμού», διατύπωσε προς όλους τους παρευρισκόμενους με τους οποίους συνομίλησε, την εκτίμησή του για το ήθος και την ακεραιότητα του συνυποψήφιου του, Μάκη Φιλόπουλο.

Ο κ. Φιλόπουλος στην αρχή της ομιλίας του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και τόνισε πως η συγκινητική τους παρουσία επιβεβαιώνει πως η Γλυφάδα έχει ανάγκη από μια νέα σοβαρή δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που θα σέβεται τη πόλη και τους πολίτες ,μια δημοτική αρχή που προτεραιότητα της θα είναι η αποτελεσματικότητα και όχι η επικοινωνία και οι δημόσιες σχέσεις που οδηγούν στην παραπλάνηση.

Απευθυνόμενος στους πολίτες δήλωσε πως απόψε ξεκινάμε την μάχη των εκλογών με προίκα την ιστορία και την προσφορά της Δημοτικής μας Παράταξης αλλά και την συμμετοχή νέων, όχι μόνο σε ηλικία αλλά και στην πολιτική, πολιτών. Κάνουμε, τόνισε, μια νέα αρχή για μια Γλυφάδα ΔΥΝΑΤΗ, για να ξαναβάλουμε την πόλη στο σωστό δρόμο, για να ξανακάνουμε τις ανάγκες όλων των πολιτών προτεραιότητα μας για να αποκτήσει ξανά ο πολίτης λόγο και συμμετοχή. Γιατί εμείς, επισήμανε, έχουμε αποδείξει διαχρονικά ότι και ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά, να κάνουμε τα πράγματα αλλιώς,να κάνουμε έργα ουσίας και όχι βιτρίνας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε με συγκίνηση στην πολιτική του πορεία στην πόλη και παρουσίασε μερικά από τα πολύ σημαντικά έργα που έχουν την δική του υπογραφή όπως η ίδρυση των ΚΑΠΗ, το Ωδείο, τον Αθλητικό Οργανισμό, το Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο, το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ,την Δημοτική Επιχείρηση του Γκολφ και άλλα νομικά πρόσωπα. Έργα όπως είπε που αντέξανε στο χρόνο γιατί είχαν γερά θεμέλια.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Φιλόπουλος αναφέρθηκε και στην απερχόμενη δημοτική αρχή υποστηρίζοντας πως έπαιρνε αποφάσεις χωρίς την κοινωνία, χωρίς συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, διχάζοντας πολλές φορές την κοινωνία, δημιουργώντας προνομιούχους και αποκλεισμένους.

Τόνισε πως τώρα προεκλογικά ο νυν Δήμαρχος καταφεύγει σε αλχημείες, προβάλλοντας μια εικονική πραγματικότητα και μια ακατάσχετη «εργολογία». Δήλωσε πως η συντριπτική πλειοψηφία των έργων είναι έργα, που έτσι και αλλιώς γίνονται από τους δήμους όπως συντηρήσεις σχολείων, Οδοφωτισμός, Παιδικές Χαρές και άλλα πολλά τα οποία δεν χρειάζονται καν δήμαρχο γιατί μπορούν να τα κάνουν μόνες τους οι υπηρεσίες του δήμου.

Κλείνοντας της ομιλία του ο κ .Φιλόπουλος υπογράμμισε πως δεν αρκεί πλέον η ικανότητα ενός μόνο ανθρώπου, ενός ικανού δημάρχου και ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την πόλη αλλά απαιτείται η δημιουργία ισχυρής ομάδας που να συνδυάζει την εμπειρία και γνώση με τον ενθουσιασμό και την δυναμική νέων ανθρώπων.

Για το λόγο αυτό επέλεξε να παρουσιάσει στους παρευρισκομένους τους πρώτους του συνεργάτες υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους :
1. ΒΑΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
2. ΒΙΓΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
3. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ -ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
4. ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
5. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ-ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
6. ΔΡΙΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ- ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ
7. ΖΑΜΠΕΤΟΝΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ-ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
8. ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
9. ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΠΡΩΗΝ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
10. ΚΑΣΚΑΒΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
11. ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
12. ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
13. ΜΕΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
14. ΜΙΧΑΛΙΟΥ ΣΤΕΛΛΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
15 ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
16. ΜΠΟΥΛΟΥΓΑΡΗ ΜΙΚΑΕΛΑ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
17. ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
18. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
19. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ -ΠΤΥΧΙΟΥΧΑΣ ΦΙΛΙΣΟΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
20. ΠΟΛΙΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ-ΒΟΗΘΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ
21.ΣΚΟΡΠΟΘΕΟΥ ΑΝΝΑ -ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ
22. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
23. ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
24. ΧΡΕΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ-25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ -Πρ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΩΝ ΕΛΤΑ ΑΘΗΝΑΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλαισιωμένος από τους πρώτους συνεργάτες του ο κ Φιλόπουλος δήλωσε πως αισθάνεται ότι όλοι μαζί είμαστε συνιδρυτές μιας Νέας Παράταξης. Μιας παράταξης με ιστορία αλλά και πολύ μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.