ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Δείτε πότε μπορεί να ακυρωθεί το ψηφοδέλτιό σας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Η σειρά προτίμησης έχει καθοριστεί από τα ίδια τα κόμματα

Δείτε πότε μπορεί να ακυρωθεί το ψηφοδέλτιό σας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, θα ισχύει λίστα αντί για σταυρούς, και μέσα στα παραβάν στα εκλογικά κέντρα δεν θα υπάρχει στυλό.

Οι ψηφοφόροι δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν σταυρό στα ονόματα υποψηφίων της επιλογής τους, καθώς η σειρά προτίμησης έχει καθοριστεί από τα ίδια τα κόμματα.

Οπότε, στην κάλπη ρίχνουμε μόνο το ψηφοδέλτιο με το κόμμα που επιθυμούμε χωρίς να βάλουμε σταυρούς.

Πότε ακυρώνεται το ψηφοδέλτιο

Προσοχή! Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν μπαίνει σταυρός προτίμησης στα ψηφοδέλτια, και αυτό γιατί η εκλογή γίνεται με λίστα.

Αυτός είναι, μάλιστα, και ο λόγος για τον οποίο μέσα από τα παραβάν δε θα υπάρχει στυλό. Αν μπει σταυρός, ο εκλογικός αντιπρόσωπος θα κληθεί να κρίνει, ανάλογα και με τη θέση του, αν το ψηφοδέλτιο είναι έγκυρο ή άκυρο.

Σε κάθε περίπτωση οι ψηφοφόροι πρέπει να ψηφίσουν με τα νέα ψηφοδέλτια που θα τυπωθούν με βάση τη λίστα και όχι με αλφαβητική σειρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην περίπτωση που ψηφίσουν βάζοντας το… παλιό ψηφοδέλτιο στον φάκελο, τότε ακυρώνεται αυτομάτως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.