ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Έλενα Ακρίτα κατά Παύλου Πολάκη: «Τα ξεστόμισες αυτά στην Πολιτική Γραμματεία;»

Με τον βουλευτή να της απαντά στη σχετική ανάρτηση «Κομμένες οι αηδίες»

Έλενα Ακρίτα κατά Παύλου Πολάκη: «Τα ξεστόμισες αυτά στην Πολιτική Γραμματεία;»

«Βαρέλι δίχως πάτο» μοιάζει η κατάσταση στο ΣΥΡΙΖΑ, με τις κόντρες να διαδέχονται η μία την άλλη. Ένα ακόμη παράδειγμα αποτελεί η διαμάχη μέσω αναρτήσεων στο facebook μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του Παύλου Πολάκη.

Συγκεκριμένα, η βουλεύτρια επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε την εξής ανάρτηση: «Αυτό το ΠΡΑΜΑ πρόεδρος δεν βγαίνει. Όσα λέει και κάνει ο Κασσελάκης μοιάζουν με τον αδολφοχιτλερισμό». «Αλήθεια το ξεστόμισες αυτό, Παύλο Πολάκη;»

Tότε, ο βουλευτής Χανίων απάντησε αμέσως με σχόλιο του κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση της κ. Ακρίτα, προχωρώντας σε ένα μακροσκελές σχόλιο, όπως διατυπώνεται παρακάτω:

«Επειδή κυκλοφοράνε διάφορα για αυτά που είπα στην πολιτική γραμματεία…

Τα ακριβή λόγια ήταν : Συμφωνώ με την εισήγηση γιατί αυτά που είπε στις συνεντεύξεις του είναι απαράδεκτα και αποκρουστικά.

Η αναφορά πως ντρέπεται να χιάσει απο βουλευτή του δείχνει έναν εγωπαθή νάρκισσο και η αναφορά περί συμμετοχικής αμεσοδημοκρατιας δείχνει αδολφοχιτλερισμό!!! Για να λέμε όλη την αλήθεια εσείς οι 87 κλπ την έχετε κάνει τη μαλακια με τον αποκλεισμό και τώρα το παίζει πληγωμένος -παραπονεμένος πρίγκηπας !! Αν έρθει κανονικός κόσμος να ψηφίσει αυτός ο νάρκισσος δεν θα βγει πρόεδρος!! Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διώξει κόσμο και κάποιοι από τους 87 με τις συνεντεύξεις τους κάνουν το ίδιο!!

Θέλω οπωσδήποτε να προστεθεί στο κείμενο της απόφασης σήμερα αναφορά στα Ελληνοτουρκικά και στα μυστικά παζάρια του Μητσοτάκη που είναι απαράδεκτα και επίσης αναφορά στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών. Τέλος να πω πως ενώ Συριζα ,Κκε και Νεαρ ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας μου σήμερα απο τη μήνυση του Άδωνη και είχαμε και τρία παρών απο ανεξάρτητους, η Λινού ψήφισε ναι στην άρση. Το αναφέρω για να πέφτουν τελείως οι μάσκες για το ρόλο της κυρίας που έδινε συγχαρητήρια στον Άδωνη το Γενάρη».

Τότε η Ακρίτα απάντησε ξανά λέγοντας «Ποιος είναι ο κανονικός κόσμος;» με τον κρητικό βουλευτή να προχωρά σε ένα δεύτερο καυστικό σχόλιο το οποίο έχει ως εξής: «Έλα κομμένες οι αηδίες!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.