ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Ευρηματικό: Ο «Μπάτμαν»-Αυγενάκης χαστουκίζει τον «Ρόμπιν» φωνάζοντας «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Έξυπνη σάτιρα στα social media για ένα γεγονός το οποίο στην πραγματικότητα είναι πολύ τραγικό

Ευρηματικό: Ο «Μπάτμαν»-Αυγενάκης χαστουκίζει τον «Ρόμπιν» φωνάζοντας «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Μόνο ως ευρηματική μπορεί να θεωρηθεί η εικόνα που έχει παρθεί από παλιά ιστορία του Μπάτμαν (πολλές δεκαετίες πριν), στην οποία ο μεγάλος ήρωας της νύχτας χαστουκίζει τον Ρόμπιν ο οποίος στη συγκεκριμένη ιστορία βρίσκονταν υπό καθεστώς κρίσης.

Αυτή εικόνα έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές με χιουμοριστικό τρόπο στα social media για διάφορα θέματα της επικαιρότητας έτσι και σήμερα κάποιοι είχαν την ευρηματική ιδέα να εμφανίσουν τον Λευτέρη Αυγενάκη ως «Μπάτμαν»!

Φυσικά, το θέμα με την σφαλιάρα στον «Ρόμπιν» χρησιμοποιείται και πάλι, καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο «Ρόμπιν» υποτίθεται ότι είναι ο άτυχος εργαζόμενος στο αεροδρόμιο που δέχτηκε την επίθεση από τον πρώην υπουργό.

Το ωραίο όμως είναι η λεζάντα, όπου ο «Μπάτμαν» – Αυγενάκης, εμφανίζεται να λέει κατά τη διάρκεια της χειροδικίας στον «Ρόμπιν», «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;».

Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τόσο τραγικό…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.