ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φ.Μπελέρης: Αλβανοί αστυνομικοί κράτησαν τον ξάδερφό του γιατί θεώρησαν… τρομοκρατικό υλικό τα προεκλογικά φυλλάδια της ΝΔ!

Μαζί με τον ξάδερφο του Μπελέρη ήταν και στέλεχος της Ομόνοιας από τη Χειμάρρα

Φ.Μπελέρης: Αλβανοί αστυνομικοί κράτησαν τον ξάδερφό του γιατί θεώρησαν… τρομοκρατικό υλικό τα προεκλογικά φυλλάδια της ΝΔ!

Ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου, Άγγελος Συρίγος κατήγγειλε σήμερα ότι Αλβανοί αστυνομικοί κράτησαν για ώρες τον ξάδερφο του Φρέντι Μπελέρη, Γιάννη, και ένα στέλεχος της Ομόνοιας από τη Χειμάρρα καθώς θεώρησαν ότι τα προεκλογικά φυλλάδια και τα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι… τρομοκρατικό υλικό.

Όπως είπε στον ΣΚΑΙ η περιπέτεια για τους δύο άνδρες ξεκίνησε στις 11 το βράδυ της Κυριακής όταν πέρασαν τον μεθοριακό σταθμό στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με τον Α.Συρίγο οι Αλβανοί που τους σταμάτησαν για έλεγχο βρήκαν στο αυτοκίνητο των δύο ανδρών προεκλογικά φυλλάδια του Φρέντι Μπελέρη και ψηφοδέλτια της ΝΔ καθώς το πρωί της Κυριακής είχαν λάβει μέρος σε συγκέντρωση για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Οι Αλβανοί είπαν, στη συνέχεια, στον ξάδερφο του Φρέντι Μπελέρη και στο στέλεχος της Ομόνοιας ότι έπρεπε να καλέσουν την Αντιτρομοκρατική προκειμένου να διακριβωθεί αν τα προεκλογικά φυλλάδια και τα ψηφοδέλτια είναι τρομοκρατικό υλικό.

Επειδή, όμως, στην Αλβανία η Αντιτρομοκρατική λειτουργεί μέχρι τις 10 το βράδυ, όπως είπε ο κ. Συρίγος, οι δύο άνδρες παρέμειναν κρατούμενοι μέχρι τα χαράματα σήμερα Δευτέρα, οπότε και αφέθηκαν ελεύθεροι αφού δεν κρίθηκε ότι μετέφεραν κάτι ύποπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το καψόνι ήταν ενημέρη από την πρώτη στιγμή η ελληνική πρεσβεία στην Αλβανία ενώ στο πλευρό των δύο ανδρών έμεινε όλο το βράδυ ο Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.