H AEK ετοιμάζεται για μεταγραφές: Στα 146 ευρώ το άτομο το εισιτήριο στις «καλές» θέσεις της Seajet για Πειραιά-Μύκονο το Πάσχα!

Γ.Αυτιάς: «Ο Μητσοτάκης έφερε 36 δισ. – Αν 21 ευρωβουλευτές έφερναν από 1 εκατ. θα πιάναμε 50 δισ.»!

Διαφορετικά μαθηματικά από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή

Γ.Αυτιάς: «Ο Μητσοτάκης έφερε 36 δισ. – Αν 21 ευρωβουλευτές έφερναν από 1 εκατ. θα πιάναμε 50 δισ.»!

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ ο Γ.Αυτιάς και παρά το ότι ήταν υπεύθυνος για οικονομικό ρεπορτάζ τώρα δεν βγήκαν καλά οι προσθέσεις χωρίς βέβαια να ξεχάσει να εκθειάσει τον Κ.Μητσοτάκη:

“Ο Μητσοτάκης έφερε 36 Δισεκατομμύρια στην πατρίδα. Αν 21 ευρωβουλευτές, ο καθένας έφερνε 1 Εκατομμύριο στην πατρίδα, θα πιάναμε 50 Δισεκατομμύρια”!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.