ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Καραμέρος για Π.Πολάκη: «Ο τρόπος που επανήλθε μου θυμίζει την αλάνα που χαϊδεύαμε αυτόν που έχει την μπάλα»

Σχολίασε πως δεν ήταν η σωστή στιγμή που διεγράφη

Γ.Καραμέρος για Π.Πολάκη: «Ο τρόπος που επανήλθε μου θυμίζει την αλάνα που χαϊδεύαμε αυτόν που έχει την μπάλα»

Προβληματική χαρακτηρίζει την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Καραμέρος, κάνοντας λόγο για «τρομερή παλινωδία».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica, σχολίασε την απόφαση του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη να επιστρέψει ο Παύλος Πολάκης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Επί της ουσίας, δεν ήταν η σωστή στιγμή που διεγράφη. Αλλά και ο τρόπος που επανήλθε ο Παύλος Πολάκης μου θυμίζει την αλάνα που χαϊδεύαμε αυτόν που έχει την μπάλα για να μη φύγει. Αυτό είναι μία αθώα προσέγγιση για το τι συμβαίνει. Είναι εξόχως προβληματικό και εκπέμπει μία τρομερή παλινωδία, η οποία δεν ευχαριστεί τους πολίτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Καραμέρος ήταν ένας από τους τέσσερις βουλευτές που στην κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κατά την οποία καρατομήθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος και τη θέση του πήρε ο Νίκος Παππάς, είχε ψηφίσει «παρών», κρατώντας αποστάσεις από την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.