ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γιατί η κυβέρνηση έχασε 16 ποσοστιαίες μονάδες στην Πύλο: Η κοροϊδία με τον αυτοκινητόδρομο

Οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Γιατί η κυβέρνηση έχασε 16 ποσοστιαίες μονάδες στην Πύλο: Η κοροϊδία με τον αυτοκινητόδρομο

Η Πύλος όπως και όλη η Μεσσηνία, είναι μία περιοχή που παραδοσιακά ψηφίζει Νέα Δημοκρατία με «χέρια και πατούσες» ακόμα και στην «αριστερή» της εκδοχή κατά τα χρόνια της ηγεσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτή τη φορά όμως η Νέα Δημοκρατία έχασε στη Πύλο 16 ποσοστιαίες μονάδες αλλά όχι λόγω του Αντώνη Σαμαρά όπως πολλοί ήθελα να πιστεύουν, αλλά κυρίως λόγω της λαθροχειρίας της κυβέρνησης πστον υπό κατασκευή οδικό άξονα Καλαμάτας – Ριζόμυλου – Πύλου – Μεθώνης.

Αιφνιδίως μετακίνησε το κονδύλι των 20 εκατομμυρίων που αφορά την παράκαμψη της Πύλου για να κάνουν μια καινούρια παράκαμψη πριν την Πύλο ώστε να εξυπηρετείται το «Costa Navarino».

Επί του πρακτέου να δω σημαίνει ότι αυτοκίνητα και φορτηγά θα συνεχίσουν να παίρνουν από το κέντρο της πόλης και την πλατεία τριών Ναυάρχων…

Φανταστείτε πως νιώθουν οι κάτοικοι οι οποίοι πάλευαν επί σειρά ετών για να φτιαχτεί αυτός ο δρόμους και να ανακαλύψουν ότι η ζωή τους θα συνεχίσει να είναι το ίδιο μίζερη όπως και πριν.

Η ΝΔ στις εθνικές εκλογές έλαβε 42,42% και στις ευρωεκλογές 26,42%.

Αυτός τους ανθρώπους δεν τους ενδιαφέρει αν άλλαξαν σήμερα κάποιοι υπουργοί γιατί αυτό που καταστρέφει τη ζωή τους θα συνεχίσει να υφίσταται και μάλιστα και με κοροϊδία, για να ξέρουμε τι λέμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.