ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Α.Λατινοπούλου για «αήθη επίθεση Τ.Χατζηβασιλείου»: «Ξέχασε όταν πρώην υπουργός της ΝΔ έλεγε είμαστε απόγονοι Οθωμανών»

Μετά τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ κατά της Φωνής Λογικής

Η Α.Λατινοπούλου για «αήθη επίθεση Τ.Χατζηβασιλείου»: «Ξέχασε όταν πρώην υπουργός της ΝΔ έλεγε είμαστε απόγονοι Οθωμανών»

Η δήλωση της Προέδρου της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτης Λατινοπούλου για την επίθεση που έκανε στο κόμμα ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου:

«Ο κ. Χατζηβασιλείου, χωρίς καμία αιδώ προχώρησε σε μία αήθη επίθεση κατά της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ που δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Αντί να καλεί να πάρουμε θέση ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ για την Ευρωπαϊκή μας επιλογή, δηλαδή να ενταχθούμε σε έναν πολιτικό σχηματισμό που ο πρωταρχικός του σκοπός είναι η αντιμετώπιση της Ισλαμοποίησης της Ε.Ε. και το τέλος της λαθρομετανάστευσης, θα έπρεπε πρώτα να κοιτάξει το κόμμα του, τη Ν.Δ. και να μας πει, τι δουλειά έχει να είναι σε ένα κόμμα που βουλευτής του και πρώην υπουργός έχει δηλώσει ότι: ”Όλοι οι Έλληνες είμαστε απόγονοι Οθωμανών”.

Συμφωνεί με αυτή τη χυδαία δήλωση του κ. Καιρίδη; Ή μήπως με την μειοδοτική δήλωση πως η Εθνική κυριαρχία στα χωρικά ύδατα της Ελλάδος είναι στα έξι ναυτικά μίλια (μία πάγια θέση της Τουρκίας) του υπουργού επικρατείας της Ν.Δ. του κ. Γεραπετρίτη; Αλήθεια δεν ντρέπεται να συνυπάρχει μαζί τους; Έχει μιλήσει ποτέ γι’ αυτές τις αδιανόητες δηλώσεις; Όχι βέβαια. Γιατί η καρέκλα είναι γλυκιά.

Αλήθεια μήπως μπορεί να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες, τι έκανε η ΝΔ επί 18 χρόνια, που μαζί με τον Όρμπαν μοιράζονταν τα ίδια “θρανία” στο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα (2004-2021);

Πόσες φορές άσκησαν κριτική ο κ. Χατζηβασιλείου και οι προκάτοχοι του για τις θέσεις του κόμματος Φίντεζ του κ. Όρμπαν;

Μπορεί ίσως να εξηγήσει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες γιατί ξέχασε να αναφέρει ότι μοιράστηκαν μέχρι πρόσφατα, με αυτό το κόμμα του Ούγγρου Πρωθυπουργού, κοινά “θρανία” στο IDU (International Democracy Union), ιδρυτικό μέλος του οποίου είναι η ΝΔ; Μήπως θέλει να μας πει η ΝΔ τι ακριβώς έκανε και πως τοποθετήθηκε η ίδια στην κριτική που ματαίως προσπαθεί να χρεώσει σήμερα στη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ;

Επίσης, στο ίδιο IDU που μέχρι πρόσφατα ο κ. Όρμπαν ήταν εταίρος της ΝΔ επί σειρά ετών, σήμερα είναι μέλος το VMRO των Σκοπίων. Πάνω σε αυτό, τι έχει να πει η ΝΔ; Γιατί παραμένει και ανέχεται να συνυπάρχει μαζί τους; Εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; Μάλλον όχι!

Τα ερωτήματα, τους υπαινιγμούς και τους χαρακτηρισμούς λοιπόν τους επιστρέφουμε. Αφήνουμε την ΝΔ της πατριδοκαπηλίας, της υποκρισίας και της αλαζονείας, στην κρίση των Ελλήνων.

Όσον αφορά τον κ. Χατζηβασιλείου, να είναι περήφανοι οι ψηφοφόροι του στις Σέρρες για το μεγάλο του επίτευγμα να ψηφίσει υπέρ του γάμου και της υιοθεσίας από την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Γιατί μόνο γι’ αυτό τον γνωρίζουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλλον θα είναι το μόνο πράγμα που θα τον θυμούνται και στο μέλλον.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.