ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Α.Λατινοπούλου και η «Φωνή της Λογικής» στους «Πατριώτες για την Ευρώπη»

Εντάχτηκε στην τρίτη μεγαλύτερη πολιτική δύναμη της ΕΕ

Η Α.Λατινοπούλου και η «Φωνή της Λογικής» στους «Πατριώτες για την Ευρώπη»

«Σήμερα έγινε ένας πολιτικός σεισμός στην Ε.Ε. Εκπρόσωποι των πατριωτικών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη ενώθηκαν με ένα μόνο σκοπό.

Να βάλουν φρένο στη λαθρομετανάστευση και την ισλαμοποίηση της Ε.Ε και τέλος, στην ασυλία της παράνοιας της woke ατζέντας των επαγγελματιών δικαιωματιστών.

Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ δεν επιτρεπόταν να λείπουμε από αυτό το κάλεσμα.

Γι’ αυτό με ιδιαίτερη χαρά αλλά και περηφάνια σας ανακοινώνω ότι η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ κι εγώ προσωπικά είμαστε πλέον μέλη της τρίτης μεγαλύτερης πολιτικής δύναμης της ΕΕ του σχηματισμού «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ».

Αποφασίσαμε να συνταχτούμε με τις φωνές ΛΟΓΙΚΗΣ που ακούγονται σε όλη την Ε.Ε.

Κάποιοι τις βαφτίζουν ακραίες, κάποιοι ακροδεξιές. Δεν μας ακουμπάνε όμως πουθενά. Στην Ευρώπη μας στείλατε προκειμένου να παλέψουμε για τις κοινές ανησυχίες που μας ενώνουν και αυτό θα κάνουμε.

Πάνω απ’ όλα να γνωρίζετε ότι είμαστε εδώ για το συμφέρον της πατρίδας μας και μόνο αυτό θα υπηρετούμε. Αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε συμπεριφορά που προσβάλλει την Ελλάδα, να ξέρετε πως θα μας βρουν όλοι απέναντί τους. Ας είμαστε και στον ίδιο πολιτικό σχηματισμό.

Γιατί για εμάς ήταν, είναι και θα είναι πάντα, πρώτα οι Έλληνες, πρώτη η Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.