ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Η εκδίκηση είναι το μόνο κίνητρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη ως προς τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Ποταπά είναι τα κριτήρια της τιμωρίας χιλιάδων επιστημόνων που δεν δέχτηκαν να γίνουν «ινδικά χοιρίδια»

Η εκδίκηση είναι το μόνο κίνητρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη ως προς τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Μετά την ομολογία της μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer από υψηλόβαθμο στέλεχος της, ότι η εταιρεία δεν είχε το χρόνο να δοκιμάσει επαρκώς τα εμβόλια της κατά του κορωνοϊού για να πιστοποίηση ότι αυτά σταματούν την μεταδοτικότητα του ιού, γεννάται το ερώτημα γιατί η κυβέρνηση επιμένει να διατηρεί σε καθεστώς αναστολής τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Δεν υπάρχει καμία επιστημονικοφανής αιτιολόγηση για να συνεχιστεί αυτή η κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, της νομιμότητας και της ηθικής.

Το μόνο κινητό που υπάρχει, δυστυχώς είναι ποταπό, αλλά είναι η μόνη αλήθεια, είναι το κίνητρο της εκδίκησης.

Η ρεβανσιστική αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχτεί ότι κάποιοι τόλμησαν να μην υποταχτούν στην θέλησή της και να μην κάνουν τους εαυτούς τους πειραματόζωα όπως διέταξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.