ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η επιτροπή δεοντολογίας που διαγράφει το Μ.Σαλμά έχει ως μέλη της 2 από τους βουλευτές που υπέγραψαν την ερώτηση προς Κ.Χατζηδάκη!

Τίθεται μείζον πολιτικό ζήτημα είτε υπερψηφίσουν είτε καταψηφίσουν

Η επιτροπή δεοντολογίας που διαγράφει το Μ.Σαλμά έχει ως μέλη της 2 από τους βουλευτές που υπέγραψαν την ερώτηση προς Κ.Χατζηδάκη!

Η διαγραφή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά από τη γαλάζια Κ.Ο. θα είναι ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από ότι θεωρούσε στην αρχή, καθώς θα πρέπει να περάσει από την επιτροπή δεοντολογίας στην οποία δύο μέλη της υπέγραψαν μαζί του την περιβόητη ερώτηση προς τον υπουργό οικονομικών Κ.Χατζηδάκη!

Με λίγα λόγια θα ζητήσει από ανθρώπους που διέπραξαν το ίδιο υποτιθέμενο «ατόπημα» να κρίνουν και να καταδικάσουν τον βουλευτή Μάριο Σαλμά!

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι επισήμως δεν δόθηκε εξήγηση για την παραπομπή προς διαγραφή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, την πενταμελή συναπαρτίζουν πέντε βουλευτές, ο προεδρεύων Γιανν. Τραγάκης, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Στ. Καλαφάτης, ο Θαν. Μπούρας και δύο βουλευτές που συνυπέγραψαν την ερώτηση των 11 προς τον ΥΠΟΚ Κ. Χατζηδάκη, ο Θαν. Δαβάκης και ο Θ. Καράογλου!

Ο βουλευτής Λακωνίας σύμφωνα με πληροφορίες θα υπερψηφίσει τη διαγραφή του συναδέλφου του.

Ο πρώην υπουργός Θ. Καράογλου από την άλλη, θα βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν θα παραστεί στη συνεδρίαση.

Αν κληθεί από τον πρόεδρο να λάβει μέρος στην ψηφοφορία, τότε αυτή θα είναι φανερή, διότι εξ αποστάσεως δεν μπορεί να είναι κρυφή.

Αξίζει να τονιστεί ότι το πρώτο αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής είναι ο Γ. Βλάχος, ο οποίος επίσης έβαλε την υπογραφή του στην ερώτηση προς τον ΥΠΟΙΚ!

Ο ίδιος έστειλε ήδη μήνυμα να μην τον υπολογίζουν στην ψηφοφορία!

Τίθεται ένα σοβαρό πολιτικό ζήτημα αν οι δύο βουλευτές υπερψηφίσουν την διαγραφή του συναδέλφου τους ο οποίος κατηγορείται για κάτι το οποίο οι ίδιοι έχουν υπογράψει.

Θα είναι κάτι το οποίο θα τους ακολουθάει για πάντα και θα πρέπει να το εξηγούν στους ψηφοφόρους τους.

Αν καταψηφίσουν εκεί τίθεται άλλο ζήτημα, αυτό της αμφισβήτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τι θα κάνει εκεί ο πρωθυπουργός; Θα τους διαγράψει κι αυτούς;

Μία διαγραφή για παραδειγματισμό μπορεί να γίνει αλλά όταν αυτές αρχίσουν να πληθαίνουν τα πράγματα γίνονται δύσκολα και ειδικότερα αν κάποιος σκεφτεί ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μόλις τώρα μπαίνει στον δεύτερο χρόνο της «νέας» διακυβέρνησης της.

Δύσκολα θα ολοκληρωθεί τετραετία εάν υπάρξουν και άλλες διαγραφές σε αυτό το χρονικό σημείο.

Θα δοθεί η εικόνα διάλυσης (που ήδη υπάρχει) και ο πολιτικός χρόνος που διαμεσολαβεί μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν, θα είναι και μεγάλος και «πυκνός» (σε γεγονότα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.