ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η «Οδύσσεια» μιας Γλυφαδιώτισας που παραπάτησε σε κακοφτιαγμένο πεζοδρόμιο κι έσπασαν τα πόδια της

Τι αναφέρει η καταγγελία

Η «Οδύσσεια» μιας Γλυφαδιώτισας που παραπάτησε σε κακοφτιαγμένο πεζοδρόμιο κι έσπασαν τα πόδια της

Την ίδια στιγμή που από το Δημοτικό Ταμείο, εκταμιεύονται εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων επιλεκτικά και σε κεντρικούς δρόμους, προφανώς για λόγους μόστρας, τα πεζοδρόμια στις γειτονιές, όποια είναι φτιαγμένα, είναι σε άθλια κατάσταση και κατασκευασμένα άναρχα, χωρίς προδιαγραφές και χωρίς την τήρηση του κανονισμού που έχει ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτή η θλιβερή κατάσταση, όπως αναφέρει η καταγγελία, εκτός του ότι είναι αντιαισθητική, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους και είναι μια διαρκής παγίδα για την σωματική ακεραιότητα  των διερχόμενων πολιτών.

Δυστυχώς αυτό συνέβη και στην άτυχη συμπολίτισσα, η οποία βγήκε στην γειτονιά της να κάνει τον περίπατό της με τον σύζυγό της, στην οδό Νάξου και βρέθηκε στο Νοσοκομείο με σπασμένα και τα δυο πόδια της.

Τα όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, κατά τη συζήτηση του θέματος για ορισμό από το Δήμο δικηγόρου, για να πάει στο Δικαστήριο να αντικρούσει την Αγωγή της άτυχης συμπολίτισσας, καταδεικνύουν το πώς αντιλαμβάνεται η Δημοτική Αρχή, τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πολίτες.

Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γλυφάδας

Όπως είδατε, η άτυχη συμπολίτισσα, εκτός από τις βλάβες που έπαθε στα πόδια της και τις επιπτώσεις που έχει πλέον στην καθημερινότητά της και στην ποιότητα της ζωή της, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την αναλγησία και καχυποψία των Δήμαρχο-Αρχόντων, παρότι σύμφωνα με το νόμο, η κατασκευή και συντήρηση των πεζοδρομίων είναι υποχρέωσή του Δήμου, με τους παρόδιους ιδιοκτήτες να χρεώνονται με το ανάλογο κόστος κατασκευής .

Το πιο εξοργιστικό όμως είναι ότι όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, παρότι το ατύχημα έγινε στις 3-5-2021 και η Αγωγή έχει επιδοθεί στο Δήμο Γλυφάδας από τις 3-6-2022, ήτοι πριν από 7 μήνες, το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο παραμένει στην ίδια κατάσταση, όπως ήταν όταν συνέβη το ατύχημα, δηλαδή μια διαρκής παγίδα για  νέα ατυχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.