ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Μητσοτάκης από Βερολίνο: «Αν η Ελλάδα είχε 85% πληθωρισμό & εγώ θα ήθελα να αλλάζω την θεματολογία»

Ο πληθωρισμός στην Τουρκία έφτασε 85,51%

Κ.Μητσοτάκης από Βερολίνο: «Αν η Ελλάδα είχε 85% πληθωρισμό & εγώ θα ήθελα να αλλάζω την θεματολογία»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της Συνόδου του Βερολίνου, ρωτήθηκε για τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Αν η Ελλάδα είχε 85% πληθωρισμό και εγώ θα ήθελα να αλλάζω την θεματολογία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε:

«Αν απαντούσα στις δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων κάθε φορά που προκαλούν την Ελλάδα στα λόγια δεν θα έκανα άλλη δουλειά. Δεν θα μπούμε σε έναν ανέξοδο ανταγωνισμό δηλώσεων, οι θέσεις μα είναι ξεκάθαρες: προτιμώ να συζητώ για τα θέματα της ελληνικής οικονομίας και τον γεωστρατηγικό ρόλο της πατρίδας μας», είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε με νόημα: «Αν η Ελλάδα είχε 85% πληθωρισμό και εγώ θα ήθελα να αλλάζω την θεματολογία».

Να σημειωθεί πως ο πληθωρισμός συνεχίζει την ανοδική του κούρσα στην Τουρκία, όπου τον Οκτώβριο έφθασε το 85,51% σε διάστημα έτους, το υψηλότερο ποσοστό του από το 1997, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το προηγούμενο ρεκόρ πληθωρισμού σε ετήσια βάση ανάγεται στο 1997, όταν είχε φθάσει το 85,67% σε διάστημα έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.