ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κ.Μητσοτάκης στον ΣΕΒ: «Η Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019»

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

Κ.Μητσοτάκης στον ΣΕΒ: «Η Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019»

Την ανάγκη για ύπαρξη «ενός νέου συμφώνου δράσης μεταξύ της Πολιτείας και των παραγωγικών φορέων για να απλωθεί η πρόοδος σε όλη τη χώρα» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της ομιλίας του στον ΣΕΒ.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

««Η Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Η οικονομία καταγράφει πολύ σημαντικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς και έχουμε κλείσει το μισό επενδυτικό κενό που μας χωρίζει από την Ευρώπη.

Τα τελευταία πέντε χρόνια δημιουργήθηκαν 500.000 νέες θέσεις εργασίες. Τώρα είναι η ώρα για ένα νέο σύμφωνο δράσης μεταξύ της Πολιτείας και των παραγωγικών φορέων για να απλωθεί η πρόοδος σε όλη τη χώρα.

Έχουν απορροφηθεί 28 δις από τα 36 δισ του Ταμείου Ανάκαμψης. […] Η Ελλάδα έχει αυτή τη στιγμή μια πολύ σημαντική πολιτική σταθερότητα. Μπροστά μας έχουμε ακόμα πολλές προκλήσεις, δεν γίναμε παράδεισος και σε αυτές τις προκλήσεις πρέπει να απαντήσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις.

[…] Τα κέρδη των επιχειρήσεων δεν πρέπει να μεταφράζονται μόνο σε μερίσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι σημαντικό οι εργαζόμενοι να γίνονται συμμέτοχοι στην πρόοδο των εταιρειών σημείωσε ο πρωθυπουργός καλώντας τους επιχειρηματίες να επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.