ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Κ.Βελόπουλος προς Κ.Μητσοτάκη: «Εγώ κορόιδο δεν πιάνομαι»

Με αφορμή τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης για δημιουργία αποστασίας

Κ.Βελόπουλος προς Κ.Μητσοτάκη: «Εγώ κορόιδο δεν πιάνομαι»

Τρία κρούσματα στη Βόρεια Ελλάδα και ένα στο Λεκανοπέδιο είναι αυτά που εξόργισαν τον Κυριάκο Βελόπουλο έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Υποψήφιοι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης σε Πέλλα, Γιαννιτσά και Σέρρες έλαβαν τηλεφωνήματα από «γαλάζια» στελέχη να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους και θα έχουν …δωράκι αν κερδίσει η Ν.Δ. τις εκλογές – «κάποια θέση θα βρεθεί για εσάς, τόσες υπάρχουν», ήταν το κοινό μότο!

Το ίδιο συνέβη και με υποψήφιο βουλευτή της Ελληνικής Λύσης στο Λεκανοπέδιο, μόνο που εδώ το τηλεφώνημα έγινε από τα κεντρικά της Ν.Δ., γεγονός που έκανε τον Κυριάκο Βελόπουλο να το καταγγείλει δημοσίως.

Τώρα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προγραμματίζει μέτρα ώστε να μην του φύγουν βουλευτές μετά τις κάλπες αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειαστεί βουλευτές από άλλα κόμματα, επαναφέροντας τακτικές αποστασίας στην πολιτική ζωή του τόπου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε όσους τον ρωτούν αν θα ζητήσει από τους υποψηφίους βουλευτές του να υπογράψουν σχετική δήλωση, απαντά: «Εγώ δεν είμαι Λεβέντης, είμαι άνθρωπος της αγοράς. Εγώ κορόιδο από τον Μητσοτάκη δεν πιάνομαι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.