ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Διαμαντοπούλου: «Η εσωτερική μιζέρια δεν θα βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ» – Τι δήλωσε για τις εσωκομματικές εκλογές

«Την επόμενη μέρα θα είμαι στο ΠΑΣΟΚ ανεξαρτήτως αποτελέσματος»

Α.Διαμαντοπούλου: «Η εσωτερική μιζέρια δεν θα βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ» – Τι δήλωσε για τις εσωκομματικές εκλογές

Στην εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές» στο κανάλι «Action24», η Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε για την απόφαση της να πάρει μέρος στην προεκλογική «κούρσα» για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

«Αποφάσισα από κάποια χρονική στιγμή και μετά να μη συμμετέχω στις κομματικές διαδικασίες. Μετά από όλη εκείνη την περίοδο που ζήσαμε εμείς που ήμασταν πρωταγωνιστές σε τρομερές συγκρούσεις – το τι έχουμε υποστεί από βόμβες στα σπίτια μας! – πιστεύω ότι ήταν σωστό να έρθουν άλλα πρόσωπα μπροστά», δηλώνει η Άννα Διαμαντοπούλου.

«Για να μιλήσω για τον εαυτό μου, χωρίς ποτέ να αποχωρήσω από την πολιτική και από την ιδεολογική μου ταυτότητα, επέλεξα να κάνω άλλα πράγματα αλλά συμμετείχα σε όλες τις εκλογές και αυτό αποδεικνύεται», σημειώνει η πρώην υπουργός της χώρας.

«Λένε διάφορα, ότι η Άννα Διαμαντοπούλου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του και τέτοια τα βλέπω που κυκλοφορούν και τα απαντώ τώρα. Η εσωτερική μιζέρια δεν θα βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ να γίνει ξανά κυβερνών κόμμα στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα υπονοούμενα τα θεωρώ εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου. Εγώ δεν έχω κομματικό μηχανισμό. Την επόμενη μέρα θα είμαι στο ΠΑΣΟΚ ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Δεν θα μπω σε καμία διαδικασία σύγκρουσης με τους συνυποψηφίους μου», σχολιάζει σε άλλο σημείο η Άννα Διαμαντοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.