ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Διαμαντοπούλου: «Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ θέλουν έναν μοντέλο νέου ΣΥΡΙΖΑ με νέες συνιστώσες – Το απορρίπτω απολύτως»

«Για μένα το ΠΑΣΟΚ έχει προοπτική με πολιτική και στρατηγική αυτονομία» δήλωσε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Α.Διαμαντοπούλου: «Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ θέλουν έναν μοντέλο νέου ΣΥΡΙΖΑ με νέες συνιστώσες – Το απορρίπτω απολύτως»

Η Άννα Διαμαντοπούλου αφήνει αιχμές κατά συνυποψηφίων της, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι θέλουν μοντέλο νέου ΣΥΡΙΖΑ με συνιστώστες, το οποίο η ίδια απορρίπτει.

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξή της στο kontranews τονίζει πως συμμετέχει σε αυτήν τη διαδικασία γιατί θέλει «να φτιάξουμε ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ που θα κυβερνήσει» για να προσθέσει: «Άλλοι θέλουν ένα μοντέλο νέου ΣΥΡΙΖΑ με νέες συνιστώσες. Προσωπικά το απορρίπτω απολύτως. Γιατί δεν απαντούν με ποια πολιτική ατζέντα και με ποιο σχήμα; Σύμπραξη των υπαρχόντων κομμάτων; Και αν ναι, τι ρόλο θα έχουν οι αρχηγοί τους; Με ποιον επικεφαλής; Στοχεύουν στην ίδρυση νέου κόμματος;».

«Για μένα το ΠΑΣΟΚ έχει προοπτική με πολιτική και στρατηγική αυτονομία. Δεν είναι δεκανίκι κυβερνητικής συνεργασίας με τη Δεξιά ή την Αριστερά. Το ερώτημα «με ποιόν θα συνεργαστείτε;» αφορά την εποχή του μικρού και αποδυναμωμένου ΠΑΣΟΚ και δείχνει ηττοπάθεια», επισημαίνει η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργός και πρώην Επίτροπος στην Ε.Ε.

Αναφερόμενη στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ σημειώνει ότι «διανύουμε τώρα τον 6ο χρόνο της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μπορούμε να κρίνουμε. Ο κος Μητσοτάκης παρουσίασε 45 μέτρα και 3,5 δις χωρίς συγκροτημένη πολιτική, χωρίς στόχους για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα της ακρίβειας και των χαμηλών μισθών, που εν τέλει παραπέμπουν στην ανάγκη παραγωγικής αναδιάρθρωσης της χώρας που δεν έγινε ποτέ.

Στην ΔΕΘ δεν ακούσαμε σχέδιο για τη χώρα, ακούσαμε μόνο επιμέρους παροχές που αφορούν εκλογές και ψήφους». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.