ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Διαμαντοπούλου: «Στα δύσκολα χρόνια του ΠΑΣΟΚ ήμουν παρούσα»

Η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος ισχυρίστηκε πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος ώστε το ΠΑΣΟΚ να κάνει τη διαφορά

Α.Διαμαντοπούλου: «Στα δύσκολα χρόνια του ΠΑΣΟΚ ήμουν παρούσα»

Η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης τόνισε πως «στα δύσκολα χρόνια ήμουν παρούσα», απαντώντας σε όσους την κατηγορούν για απουσία από το κόμμα.

Ωστόσο παραδέχθηκε πως «έλειπα από την κομματική ζωή».

Στη συνέχεια, η Άννα Διαμαντοπούλου ισχυρίστηκε πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος ώστε το ΠΑΣΟΚ με νέα ηγεσία και νέα ατζέντα να κάνει τη διαφορά.

Σχετικά με τη συζήτηση «αν το ΠΑΣΟΚ πάει προς τον ΣΥΡΙΖΑ ή προς τη ΝΔ, είναι μια συζήτηση ήττας», είπε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Αμέσως μετά, η Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε για τη σχέση της με τον πρωθυπουργό λέγοντας πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου πρότεινε να τρέξω σε μια διεθνή κούρσα. Ήταν μια εθνική αποστολή».

«Έπρεπε να είχε γίνει αυτοκριτική για όλα τα “θολά” μηνύματα του ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε στη συνέχεια η Άννα Διαμαντοπούλου. Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν βλέπει κάποια αριστερή ατζέντα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείσα αν βλέπει κοινό βηματισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, η Άννα Διαμαντοπούλου είπε πως «φυσικά και θα υπάρχει συνεργασία με όλα τα κόμματα, πλην φασιστών, αν πρόκειται για το κοινό καλό της χώρας».

«Η μεγάλη επιτυχία και νίκη θα είναι να έχουμε μεγάλη προσέλευση» στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, είπε στη συνέχεια βάζοντας τον πήχη προσέλευσης στις 400 χιλιάδες και κάνοντας λόγο για «αλλαγή σκηνικού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε πως «το στοίχημα θα είναι να ξανασυστηθούμε, να μεγαλώσουμε και να φέρουμε το ΠΑΣΟΚ σε νέα εποχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.