ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δημοσκόπηση GPO: Προηγείται ο Ν.Ανδρουλάκης με 33,8% – Δεύτερη η Α.Διαμαντοπούλου με 22,3% (φωτο)

56,6% της κοινής γνώμης θεωρεί πως οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι σημαντικές για την χώρα

Δημοσκόπηση GPO: Προηγείται ο Ν.Ανδρουλάκης με 33,8% – Δεύτερη η Α.Διαμαντοπούλου με 22,3% (φωτο)

Προβάδισμα στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ δίνει νέα δημοσκόπηση της GPO.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και στο ερώτημα «ποιον/α είναι πιο πιθανό να ψηφίσετε για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ» οι ερωτώμενοι (μόνο όσοι δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν) απάντησαν ως εξής:

  • Νίκος Ανδρουλάκης: 33,8%
  • Άννα Διαμαντοπούλου: 22,3%
  • Χάρης Δούκας: 22,0%
  • Παύλος Γερουλάνος: 15,4%
  • Μιχάλης Κατρίνης: 2,2%
  • Νάντια Γιαννακοπούλου: 1,8%
  • Αναποφάσιστοι: 2,3%
  • Δξ/δα: 0,2%

Όσον αφορά στην περίπτωση που υπάρξει β’ γύρος, και στα τρία πιθανά σενάρια, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, προβάδισμα έχει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε τον συγκεντρωτικό πίνακα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημαντικό στοιχείο, όπως καταγράφεται στη δημοσκόπηση της GPO, είναι ότι η πλειοψηφία της κοινής γνώµης, σε ποσοστό 56,6% αναγνωρίζει ως πολύ και αρκετά σηµαντικές τις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ για το σύνολο της πολιτικής κατάστασης στη χώρα, αναγνωρίζοντας και αποδίδοντας ουσιαστικά στο ΠΑΣΟΚ τον ρόλο της αξιωµατικής αντιπολίτευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.