ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ναυάγιο στο debate Ν.Ανδρουλάκη – Χ.Δούκα – Οι κατηγορίες του δημάρχου

Η πλευρά Ανδρουλάκη απάντησε πριν από λίγο αρνητικά για τις ημέρες που είχε προτείνει η πλευρά Δούκα

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ναυάγιο στο debate Ν.Ανδρουλάκη – Χ.Δούκα – Οι κατηγορίες του δημάρχου

Σφοδρή επίθεση στο Νίκο Ανδρουλάκη κάνει ο Χάρης Δούκας μέσω του επιτελείου του κατηγορώντας τον ότι φέρει ακέραια την ευθύνη για το «ναυάγιο» του debate.

«Ο κ. Ανδρουλάκης δε θέλει το debate. Μετά από 2 μέρες διαπραγματεύσεων, οι οποίες όπως φαίνεται, από την πλευρά του κ. Ανδρουλάκη, ήταν προσχηματικές, το επιτελείο του ανακοίνωσε σήμερα ότι το debate δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί», υποστηρίζουν συνεργάτες του υποψήφιου αρχηγού Χάρη Δούκα, οι οποίοι απαντώντας σε προηγούμενη ενημέρωση κύκλων του Νίκου Ανδρουλάκη επιμένουν ότι:

«Η πρότασή μας ήταν σαφής: Debate οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Όσο για τις δικαιολογίες περί Δημοτικού Συμβουλίου στην Αθήνα υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει, ήδη από τη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία σήμερα στον Πύργο. Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ. Απέδειξε ότι δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του”.

Η πλευρά Ανδρουλάκη απάντησε πριν από λίγο αρνητικά για τις ημέρες που είχε προτείνει η πλευρά Δούκα. Η Πέμπτη θεωρήθηκε ήταν προβληματική από πλευράς τηλεθέασης (21:45 έχει αγώνα η Εθνική Ελλάδος, νωρίτερα θα είχε απέναντι τα τηλεοπτικά δελτία, ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα δώσει συνέντευξη στον ΑΝΤ1 ο Στέφανος Κασσελάκης).

Ενώ την Παρασκευή ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει προγραμματίσει ομιλία και συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Εξάλλου, οι προτάσεις για τηλεμαχία Σάββατο ή Κυριακή πρωί απερρίφθησαν ως μη σοβαρές.

Έτσι, η πλευρά του Χάρη Δούκα υποστηρίζει πως το debate «ναυάγησε» με ευθύνη Ανδρουλάκη.

Η πλευρά του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ απαντά μεταξύ άλλων πως η πρόταση του Χάρη Δούκα για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλει στο κύρος της όλης διαδικασίας.

Κύκλοι Ανδρουλάκη: Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια

«Δεδομένης της σημερινής εξ αναβολής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, οι πρόσφορες ημέρες για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή. Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια να επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία η μεγάλη συγκέντρωση μας στη Θεσσαλονίκη, που εδώ και μέρες είχαμε επιλέξει να είναι η αυλαία της προεκλογικής μας εκστρατείας, καθώς δεν είχε πραγματοποιηθεί κομματική εκδήλωση στον πρώτο γύρο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Το ντιμπέιτ πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις, που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των 6 υποψηφίων Προέδρων και να είναι μια πολιτικά προωθητική διαδικασία εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και κατ’ επέκταση τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, προϋποθέσεις που δεν πληρούνται την Πέμπτη είτε γίνει το ντιμπέιτ σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης είτε απέναντι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλει στο κύρος της όλης διαδικασίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.