ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Στην τελική ευθεία με αιχμές και «καρφιά»

Οι υποψήφιοι πρόεδροι δεν χάνουν την ευκαιρία να εξαπολύουν «πυρά» μεταξύ τους

Εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Στην τελική ευθεία με αιχμές και «καρφιά»

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, με τους υποψηφίους προέδρους να εξαπολύουν «βέλη» και αιχμές.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης από τα Τρίκαλα επιτέθηκε στους συνυποψηφίους του κάνοντας λόγο για γέφυρες «είτε από τη μία είτε από την άλλη».

Ειδικότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε πως «κάποιοι αμπαλάρανε τις φιλοδοξίες τους για γέφυρες είτε από τη μία είτε από την άλλη.

Εγώ δεν έκανα κάτι τέτοιο ούτε με τη δεξιά ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αντίστοιχα, ο Χάρης Δούκας από την Κομοτηνή έστειλε το μήνυμα πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα, ενώ δεν έλειψαν και τα «καρφιά» προς την ηγεσία της πράσινης παράταξης.

«Κάποιοι έλεγαν πως το πρόβλημα που δεν ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ είναι πρόβλημα ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας.

Μου θυμίζει την εισαγόμενη ακρίβεια του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN τόνισε πως είναι απαραίτητο ο νέος πρόεδρος να είναι και βουλευτής, ενώ αναφέρθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «εξέλεξαν έναν πρόεδρο εκτός βουλής και μέσα σε λίγους μήνες έγιναν σαράντα κομμάτια».

«Ο επόμενος ηγέτης να αποδείξει ότι είναι ηγέτης και όχι ομαδάρχης και να συμπεριλάβει όλες τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και όχι τις ομάδες των κολλητών», ήταν το μήνυμα της υποψήφιας για τη θέση του προέδρου, Νάντιας Γιαννακοπούλου

Από την πλευρά της, η Άννα Διαμαντοπούλου βλέπει στις εκλογές μια ιστορική ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ.

«Η σοσιαλδημοκρατία είναι ανάμεσα στην αριστερά και στο κέντρο.

Ανάμεσα στο κράτος και στην αγορά. Εγώ εκεί θα πάω.

Στόχος ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ», σχολίασε η ίδια.

«Το όραμα για ένα κυβερνών ΠΑΣΟΚ κάποιος του ενοχλεί», σχολίασε από την Κρήτη ο Μιχάλης Κατρίνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τρίτη οι υποψήφιοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο debate.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.