ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Κανελλάκης: «Άμα κερδίσω θα βγούμε όλοι στους δρόμους με το ζιβάγκο του Ανδρέα»

«Πάω να παλέψω για τον λαό και θα γίνω και πρωθυπουργός»

Γ.Κανελλάκης: «Άμα κερδίσω θα βγούμε όλοι στους δρόμους με το ζιβάγκο του Ανδρέα»

Ο έβδομος υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κανελλάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας δήλωσε έτοιμος για την πρωθυπουργία ενώ τόνισε πως «άμα κερδίσω θα βγούμε όλοι στους δρόμους με το ζιβάγκο του Ανδρέα».

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι δεν θα παλέψει για τη θέση, αλλά για τον λαό, έχοντας ως «ιερό κειμήλιο» το όραμα, τις αρχές και τη διακήρυξη του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Είμαι πανέτοιμος ν’ αγωνιστώ. Αγωνίζομαι ήδη 40 χρόνια ως δημοσιογράφος. Δεν πάω για πρωθυπουργία. Πάω να παλέψω για τον λαό και θα γίνω και πρωθυπουργός.

Κι άμα θα βγω θα πετάξω όλες τις καρέκλες από τη Χαριλάου Τρικούπη. Όλοι στους δρόμους με το ζιβάγκο του Ανδρέα. Όχι με τα παπιγιόν, τις γραβάτες, τις σαμπάνιες και τα χαβιάρια», είπε και συνέχισε:

«Μέσα από τον Ανδρέα έχουν μπει μέσα καιροσκόποι, έχουν πλουτίσει, έχουν μπει διάφοροι για να γίνουν βουλευτάκια. Ο Ανδρέας ήταν ταπεινός. Ποιοι έκαναν τα έργα του Ανδρέα. Κονομάνε εκατομμύρια με απευθείας αναθέσεις. Είναι ευλογημένος τόπος η Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες συμμορίες, αυτές της Μυκόνου και του Κολωνακίου, παίρνουν τα χρήματα. Δεν είπα να αναστηθεί ο Ανδρέας, το όραμα, το πνεύμα και η διακήρυξη του Ανδρέα. Θα το παλέψω μέχρι τέλους. Ζητάνε 5.000 υπογραφές. Θα βρω 250, αλλά δεν θα τις παρουσιάσω. Είναι προσωπικά δεδομένα και είναι φακέλωμα αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.