ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Μ.Αποστολάκη: «Το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές πρέπει να διεκδικήσει να είναι πρώτο κόμμα»

«Όλοι οι υποψήφιοι για την ηγεσία του πρέπει να είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας»

Μ.Αποστολάκη: «Το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές πρέπει να διεκδικήσει να είναι πρώτο κόμμα»

H υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (4/7) τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές πρέπει να διεκδικήσει να είναι πρώτο κόμμα, για να υλοποιήσει αυτό που θέλουν οι πολίτες.

Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα εξουσίας και όλοι οι υποψήφιοι για την ηγεσία του πρέπει να είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας, δήλωσε η βουλευτής Μιλένα Αποστολάκη στον ΣΚΑΪ, ενώ θύμισε ότι στις εκλογές του 2017 οι υποψήφιοι ήταν εννέα.

Σημείωσε ότι η υποψηφιότητα για την ηγεσία αφορά την ευθύνη που είναι έτοιμος να αναλάβει κανείς και πρόσθεσε ότι το μήνυμα των Ευρωεκλογών είναι ότι έχει ωριμάσει η ανάγκη για πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα.

Υπογράμμισε ότι η απόσταση από το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών πρέπει να επιβάλει νηφαλιότητα σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση της ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι η ίδια δεν ήταν από τα στελέχη που έθεσαν θέμα ηγεσίας.

«Αλλά το θέμα ετέθη και ο Νίκος Ανδρουλάκης σήκωσε το γάντι» είπε χαρακτηριστικά.

«Το ΠΑΣΟΚ με καθαρές θέσεις και με τη δυνατότητα να κάνει αυτό που έκανε πάντα στο παρελθόν, τη σύνθεση ευρύτερων κοινωνικών πλειοψηφιών, μπορεί να είναι η επόμενη προοδευτική κυβερνητική λύση για τον τόπο» σημείωσε η κ. Αποστολάκη και συμπλήρωσε ότι «μέσα από καθαρό σχέδιο και προτάσεις μπορούμε να κάνουμε συμμαχίες».

Άλλο οι κοινωνικές συμμαχίες και άλλο οι συμφωνίες κορυφής, είπε σχολιάζοντας τη συζήτηση για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στο μοντέλο των δημοτικών εκλογών, ενώ πρόσθεσε ότι οι συμμαχίες δεν μπορεί να έρθουν μέσα από συμφωνίες κορυφαίων στελεχών που αναζητούν ρόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η κ. Αποστολάκη δήλωσε ότι με χαρά θα πήγαινε σε ντιμπέιτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.