ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: «Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να γίνει ξανά κυβέρνηση» (φώτο)

«Με τη δική σας δύναμη το ΠΑΣΟΚ έγινε ξανά πρωταγωνιστής»

Ν.Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: «Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να γίνει ξανά κυβέρνηση» (φώτο)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντρωση στην πλατεία του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο Κρήτης, τόνισε πως στόχος του κόμματος είναι να γίνει ξανά κυβέρνηση.

«Εμείς αγωνιζόμαστε από τον λαό για τον λαό, και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απ’ τα συμφέροντα για τα συμφέροντα. Εγώ απολογούμαι σε εσάς και ο κ. Μητσοτάκης σε αυτούς. Αυτή είναι η αξιακή και πολιτική μας διαφορά» είπε και πρόσθεσε:

«Η αναμέτρηση μας με τη Νέα Δημοκρατία και το περίκλειστο σύστημα του Μαξίμου δεν είναι μόνο η μάχη της προόδου απέναντι στη συντήρηση. Είναι η μάχη του ήθους απέναντι στη διαφθορά και την αναξιοκρατία. 

Είναι η αναμέτρηση της αντίληψης ότι το κράτος πρέπει να λειτουργεί μόνο ως σφραγίδα του δημόσιου συμφέροντος απέναντι στη θεώρηση του κράτους ως λάφυρο. Αυτές οι αντιλήψεις θα αναμετρηθούν στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Ο Ν.Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε πως πλέον ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να γίνει ξανά «κυβέρνηση και η κεντροαριστερά ο ισχυρότερος πολιτικός πόλος της χώρας». 

Απαντώντας στο ερώτημα αν αυτό θα επιτευχθεί «αγκαλιάζοντας “πρωταγωνιστές” που έκαναν ζημιά και στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε: «Όχι, το παράδειγμα είναι εδώ στον νομό μας. Δεν αγκαλιάσαμε τον τυχοδιωκτισμό, αλλά τις αγωνίες του αγρότη, της μεσαίας τάξης, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Από εδώ, την Κρήτη των ανατροπών, στείλαμε το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στο προσκήνιο της πολιτικής ιστορίας» 

Στη συνέχεια έδωσε έμφαση στην άνοδο των ποσοστών του κόμματος που δίνουν οι δημοσκοπήσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του πολιτική διαδρομή.

«Θέλω να θυμηθείτε: με πήρε ποτέ το χέρι κάποιου ισχυρού να με προωθήσει ή ξεκίνησα από μια γειτονιά εδώ δίπλα, πήγα φοιτητής  στην Ξάνθη και πάλεψα για την παράταξη και τον λαό μας; Με τη δική σας δύναμη το ΠΑΣΟΚ έγινε ξανά πρωταγωνιστής. Γι’ αυτό σηκώστε ψηλά και περήφανα τη σημαία μας.

Πάρτε στα χέρια σας για άλλη μια φορά την υποψηφιότητά μου και ξέρετε ότι όλοι μαζί θα αποδείξουμε ότι η Δημοκρατική Παράταξη του απλού λαού επέστρεψε δυναμικά για να αντιμετωπίσει τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Πιο μπροστά, πιο δυνατά λοιπόν. Τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα καλύτερα είναι μπροστά μας» είπε χαρακτηριστικά.

«Σε αυτό το αντισυμβατικό και αντισυστημικό μονοπάτι που ακολούθησα τα τελευταία δυόμισι χρόνια, θέλω να μου επιτρέψετε να πορευτούμε όλοι μαζί. Μακριά από τα συμφέροντα και κοντά στον λαό. Αυτό το μονοπάτι θα μας κάνει μια προοδευτική και πατριωτική κυβέρνηση» κατέληξε ο Ν.Ανδρουλάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.