ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Ανδρουλάκης από Λάρισα: «Θέλουμε μια Θεσσαλία ανθεκτική, με προοπτική και ελπίδα»

Συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δ.Κουρέτα και τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες

Ν.Ανδρουλάκης από Λάρισα: «Θέλουμε μια Θεσσαλία ανθεκτική, με προοπτική και ελπίδα»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σήμερα Τετάρτη συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες στη Λάρισα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως στηρίζει τις προσπάθειες της περιφερειακής αρχής για μια Θεσσαλία ανθεκτική, απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου την περιφερειακή αρχή, τον περιφερειάρχη και τους αντιπεριφερειάρχες για τη φιλοξενία.

Στηρίζουμε την προσπάθειά τους για να υπάρξουν υποδομές που θα κάνουν τη Θεσσαλία ανθεκτική απέναντι σε επιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως αυτές που ζήσαμε στην περσινή τραγωδία.

Όμως, πρέπει να στηρίξουμε τη Θεσσαλία και ως τη μεγάλη παραγωγική καρδιά της πατρίδας μας.

Για το ΠΑΣΟΚ προτεραιότητα είναι να υπάρχει σχέδιο για τους υδάτινους φυσικούς πόρους, με ενιαία αρχή υδάτων, αλλά έχοντας στα χέρια της η Περιφέρεια και το κράτος αυτήν την αρχή και όχι ιδιώτες.

Και βέβαια, κατά προτεραιότητα, χρειάζεται παραγωγοί, μεταποιητές, συνεταιρισμοί να μπορούν να έχουν όρους σύνδεσης σε πάρκα ανανεώσιμης ενέργειας, ώστε οι Θεσσαλοί παραγωγοί να έχουν σταθερό κόστος ενέργειας την επόμενη δεκαπενταετία και άρα να είναι ανταγωνιστικοί.

Και όχι σήμερα να βλέπουμε καθημερινά τα τιμολόγια να είναι δυσθεώρητα, με αποτέλεσμα να υπονομεύεται η ανταγωνιστικότητά τους, η παραγωγή και παρά πολλοί άνθρωποι να είναι μακριά από τα πραγματικά προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, αν θέλουμε μια Θεσσαλία ανθεκτική, με προοπτική και ελπίδα για χιλιάδες ανθρώπους που βρέθηκαν πέρυσι σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε και το Κέντρο Πολιτικής Προστασίας, όπου ο επικεφαλής Ηλίας Λεοντάρης τον ενημέρωσε για το σχέδιο πρόληψης ακραίων φυσικών καταστροφών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.