ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Κλαυδία απέδειξε ότι «Τίποτα δεν χάνεται-Τίποτα δεν ξεχνιέται» από Πόντο μέχρι Κύπρο...

Ν.Ανδρουλάκης για ΝΔ: «Η αλαζονεία σας οδήγησε τον λαό στον δρόμο»

«Υπάρχει μεγάλη κρίση εμπιστοσύνης για την οποία ευθύνεστε» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ν.Ανδρουλάκης για ΝΔ: «Η αλαζονεία σας οδήγησε τον λαό στον δρόμο»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι πολίτες κατέκλυσαν τους δρόμους επειδή πίστευαν ότι η κυβέρνηση προετοιμάζει μια ακόμη προσπάθεια να συγκαλύψει τις ευθύνες πίσω από το έγκλημα των Τεμπών. 

«Η αλαζονεία σας οδήγησε τον λαό στον δρόμο», δήλωσε χαρακτηριστικά και αναρωτήθηκε τι έχει κάνει η κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια ώστε να πει ο πρωθυπουργός ότι ο σιδηρόδρομος θα είναι ασφαλής μετά το 2027.

«Υπάρχει μεγάλη κρίση εμπιστοσύνης για την οποία ευθύνεστε», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Πριν 15 μέρες δέχτηκα μια ολική επίθεση από την κυβέρνηση επειδή είπα το αυτονόητο ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στη Δικαιοσύνη», τόνισε και επέκρινε την κυβέρνηση για το γεγονός ότι απέρριψε την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ να μην επιτρέπεται σε δικαστές να αναλαμβάνουν δημόσια αξιώματα για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια μετά την αφυπηρέτησή τους.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης χαρακτήρισε «ένα ακόμη αποτυχημένο μοντέλο διακυβέρνησης» το λεγόμενο «επιτελικό κράτος» της κυβέρνησης Μητσοτάκη και απαρίθμισε τους αρνητικούς τομείς της καθημερινότητας των πολιτών στους οποίους, κατά τον ίδιο, έχει αποτύχει η κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «σχέδιο αλλοίωσης του τόπου του δυστυχήματος από την κυβέρνηση», επικαλούμενος μάλιστα την εισαγγελία της Λάρισας η οποία καταγράφει ότι τα στοιχεία που χάθηκαν κατά την «αποκατάσταση» του χώρου καθιστούν αδύνατη την ολοκληρωμένη έρευνα.

Σημείωσε επίσης ότι αν σήμερα ψηφίζεται η προανακριτική για τον Χρ. Τριαντόπουλο, αυτό γίνεται υπό την πίεση των μεγάλων συγκεντρώσεων στις οποίες οι πολίτες είπαν στην κυβέρνηση να μη διανοηθεί να κάνει για την προανακριτική Τριαντόπουλου, αυτό που έκανε για την πρόταση προανακριτικής του ΠΑΣΟΚ για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Κλείνοντας την ομιλία του μάλιστα είπε ότι η εικόνα των βουλευτών της ΝΔ να χειροκροτούν τον Κώστα Αχ. Καραμανλή όταν κατάφερε να αποφύγει την προανακριτική που είχε προτείνει και για αυτόν το ΠΑΣΟΚ, ήταν ένας από τους κινητήριους μοχλούς που οδήγησαν τον κόσμο στους δρόμους.

Τέλος, κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη, ο οποίος καθόταν στα κυβερνητικά έδρανα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Νίκου Ανδρουλάκη, να απολογηθεί για τη φράση του ότι «όποιος μιλάει για μπάζωμα, είναι για τα μπάζα».

«Σήμερα προανακριτική, αύριο δυσπιστία» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.