ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ένα κόμμα νοσταλγίας και αυτό αποτυπώθηκε – Δέχομαι κάθε κριτική»

«Ο απλός κόσμος κράτησε το ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα και διατήρησε ζωντανό το όνειρο να επανέλθει ως κεντρικός πόλος»

Ν.Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ένα κόμμα νοσταλγίας και αυτό αποτυπώθηκε – Δέχομαι κάθε κριτική»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του από τα Χανιά, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη, τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ένα κόμμα νοσταλγίας και αυτό αποτυπώθηκε».

Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο κ. Ανδρουλάκης απηύθυνε ομιλία στο ξενοδοχείο «Σαμαριά».

«Ο απλός κόσμος κράτησε το ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα και διατήρησε ζωντανό το όνειρο να επανέλθει ως κεντρικός πόλος» είπε στην έναρξη της ομιλίας του ο πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ένα κόμμα νοσταλγίας και αυτό αποτυπώθηκε. Όλα αυτά δεν έγιναν με αυτόματο πιλότο. Δέχομαι κάθε κριτική. Προφανώς κάναμε και λάθη. Και επικοινωνιακά και οργανωτικά. Αλλά δεν μπορώ να ακούω θεωρίες», συμπλήρωσε, αφήνοντας αιχμές κατά του συνυποψηφίου του Χάρη Δούκα.

Όπως σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «ωφελημένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συνεχίζει η καθοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να ανεβαίνει, και την ίδια στιγμή κάποιοι θέτουν θέμα ηγεσίας. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε με αξιοπρέπεια, ελπίδα και προοπτική. Έπρεπε να πάμε στην ΚΕ και να συζητήσουμε τι είναι αυτό που μας έκανε να μην ανέβουμε στο λεκανοπέδιο Αττικής».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπεραμύνθηκε των πολιτικών επιλογών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τόνισε ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να οδηγήσει σε ήττα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κόσμος της παράταξης έχει μνήμη. Τώρα δυόμισι χρόνια πάμε μόνο μπροστά. Γι’ αυτό θέλω να αξιολογήσετε όλες μας τις επιλογές», είπε.

«Το ΠΑΣΟΚ πια μπορεί να κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία. Τα διλήμματα για μεγάλη κεντροαριστερά ήταν τα μηνύματα της συντριβής μας. Τρεις φορές ένα κόμμα ξεπέρασε τις μυλόπετρες του δικομματισμού.

Τα δύσκολα είναι μπροστά. Αν γίνουν οι προτάσεις μας πρόγραμμα θα έχουμε λιγότερη ακρίβεια, καλύτερη παιδεία και υγεία και περισσότερη δημοκρατία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν καταφέραμε η μισή Κρήτη να γίνει πράσινη, θα καταφέρουμε και η μισή Ελλάδα να γίνει πράσινη. Θα κατακτήσουμε την κορυφή μέσα από το δύσκολο και αντισυμβατικό μονοπάτι σύγκρουσης με όλα τα συμφέροντα που καθηλώνοντας την κοινωνία μας», τόνισε ακόμη στην ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.