ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Θα σας ενημερώσω σύντομα για το αν θα είμαι υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ»

«Θα είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή όπως είμαι πάντα» δήλωσε

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Θα σας ενημερώσω σύντομα για το αν θα είμαι υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ»

Δεν λέει πολλά ακόμα όσον αφορά την ενδεχόμενη υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Θα σας ενημερώσω σύντομα τι θα κάνω» δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου, στην ερώτηση αν σκέφτεσαι να συμμετάσχει στην κούρσα διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

«Θα είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή όπως είμαι πάντα στις πιο δύσκολες στιγμές του ΠΑΣΟΚ από τότε που ήταν στο 4% μέχρι και σήμερα που θέλουμε να γίνει επόμενη κυβέρνηση που ήταν ρεαλιστικός στόχος να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση», σημείωσε η ίδια, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (02.07.24).

«Νομίζω και πιστεύω ότι με όλες τις υποψηφιότητες και όσες έρθουν θα τρίβουμε τα μάτια από τη συμμετοχή του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές. Αυτό που λέω στους πολίτες είναι να συμμετέχουν στις εκλογές», επεσήμανε ακόμη.

Απαντώντας στις αναφορές Ανδρουλάκη περί «πασαρέλας», η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «πασαρέλα είναι να βγαίνεις και να λες φύγε εσύ να έρθω εγώ που είμαι πιο ωραίος, ψηλός ή αδύνατος».

«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, και στις πιο κρίσιμες στιγμές έλεγα τη γνώμη μου. Ήμουν από αυτούς που διαφώνησα ξεκάθαρα και για την επιστολική ψήφο και για την αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τα μη κρατικά πανεπιστήμια» ανέφερε.

«Είμαστε όλοι ΠΑΣΟΚ και θα είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή. Όποιος εκλεγεί αρχηγός θα είμαστε πίσω του», υποστήριξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.